Gord Lewis:

Stjerne drept - sønnen siktet

Gitaristen i det kanadiske rockebandet Teenage Head, Gord Lewis, ble funnet brutalt drept i leiligheten sin søndag.

DREPT: Den kanadiske punkeren Gord Lewis ble funnet drept i sin egen leilighet søndag. Foto: Teenage Head/ Facebook
DREPT: Den kanadiske punkeren Gord Lewis ble funnet drept i sin egen leilighet søndag. Foto: Teenage Head/ Facebook Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sønnen til den 65 år gamle rockegitaristen er siktet for uaktsomt drap. Han ble pågrepet og siktet kort tid etter funnet av liket i leiligheten.

Det bekreftet politiet i den kanadiske byen Hamilton under en pressekonferanse mandag.

Tirsdag tvitret Hamilton-politiet at det var Gord Lewis som ble funnet drept.

Familien til den avdøde rockeren har bedt om ro etter hendelsen.

Lewis' gamle band, Teenage Head, har lagt ut hyllester til sin tidligere bandkamerat på Instagram og Facebook.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

«Vi er knust og prøver fortsatt å prosessere tapet av vår venn, bandkamerat og bror Gord Lewis. Hjertene våre er med hans familie og alle som kjente og elsker ham. Gord var en kraft og inspirasjon for mange. Du ble tatt fra oss altfor tidlig», skriver bandet på Facebook.

Kryptiske e-poster

Ifølge Hamilton Spectator fikk en rekke medier tilsendt kryptiske e-poster adressert fra Lewis' sønn både lørdag og søndag.

Dette førte til at en ansatt i avisen ringte politiet, som så fant Lewis' lik i hans leilighet.

Én av e-postene avisen skal ha mottatt skal ha inneholdt et rop om hjelp.

«Nå vil jeg bare få hjelp mot sykdommen min og gi min far en ordentlig begravelse. Han fortjente ikke dette», står det i e-posten ifølge avisen.

Store i Canada

Rockebandet Teenage Head ble startet opp i Hamilton i Canada allerede i 1975. Bandet slo for fullt igjennom på 1980-tallet og har holdt det gående siden.

OMKOM: Tidligere blogger og influenser Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Foto: Privat Vis mer

Bandets vokalist, Frankie Venom, gikk bort etter strupekreft i 2008. De resterende medlemmene fortsatte å spille under samme bandnavn med ny vokalist.

Bandet har gitt ut totalt åtte studioplater og et livealbum.

LES OGSÅ: Hyller den avdøde kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer