Stjerne-bloggeren feiret 17.mai i Hollywood

- Gratulerer med dagen, Norge, jublet Perez Hilton da Moods of Norway inviterte til fest på nasjonaldagen.

CELEBER GJEST: 350 stykker stod på gjestelista da Moods of Norway inviterte til fest. Perez Hilton har kjent designerne i flere år og stiller ofte i klærne deres på rød løper. 17. mai poserte han gledelig foran slottet, side om side med kongen, dronningen og Se og Hørs reporter. Foto: Henriette Høigilt/Se og Hør
CELEBER GJEST: 350 stykker stod på gjestelista da Moods of Norway inviterte til fest. Perez Hilton har kjent designerne i flere år og stiller ofte i klærne deres på rød løper. 17. mai poserte han gledelig foran slottet, side om side med kongen, dronningen og Se og Hørs reporter. Foto: Henriette Høigilt/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Seoghør.no): Det var ikke bare i Norge nordmenn fant frem finstasen og norske flagg lørdag 17. mai.

Hvert år arrangerer også Moods of Norway-trekløveret Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlkvist en heidundrende fest for alle som vil feire nasjonaldagen i Los Angeles.

Det var strålende sol og over 30 grader da klesbutikken, som ligger i den populære handlegata Melrose Avenue i West Hollywood, åpnet dørene lørdag formiddag.

POPULÆR MANN: Det er Stefan Dahlkvist som styrer Moods-skuta i LA mens Simen Staalnacke og Peder Børresen har base i Norge. Foto: Henriette Høigilt/Se og Hør
POPULÆR MANN: Det er Stefan Dahlkvist som styrer Moods-skuta i LA mens Simen Staalnacke og Peder Børresen har base i Norge. Foto: Henriette Høigilt/Se og Hør Vis mer

De dyktige klesdesignerne sparer ikke på noe når de inviterer til party, og så fort bunadskoen stod innenfor dørstokken ble det servert champagne til alle gjestene.

 

Gratis bar og fri flyt av bobler sørget for at festen raskt var i gang. Mens en DJ snurret plater for danseglade folk inne, koste andre seg med nystekte vafler med rømme og syltetøy i bakgården.

JA VI ELSKER! Den norske artisten Mari Myrholt overrasket med en ny vri på nasjonalsangen til stormende jubel. Foto: Henriette Høigilt/Se og Hør
JA VI ELSKER! Den norske artisten Mari Myrholt overrasket med en ny vri på nasjonalsangen til stormende jubel. Foto: Henriette Høigilt/Se og Hør Vis mer

For å få den riktige stemningen var det også satt opp en vegg med bilde av slottet hvor kong Harald og dronning Sonja stod utenfor og smilte til barnetoget.

Kjendis-bloggeren Perez Hilton (36), som egentlig heter Mario Lavandeira, Jr, tok også turen innom for å kaste glans over festen og hilse på sin gode venn Stefan Dahlkvist.

- Gratulerer med dagen, Norge, jublet Perez mens han svingte det norske flagget og stilte opp på bilder foran slottet med gjestene.

HIPP HIPP HURRA: Perez Hilton flagget for Norge. Foto: Henriette Høigilt/Se og Hør
HIPP HIPP HURRA: Perez Hilton flagget for Norge. Foto: Henriette Høigilt/Se og Hør Vis mer

36-åringens blogg PerezHilton.com er en av USAs aller største og mest populære kjendisnettsider - med over 300 millioner treff hver eneste måned.

Perez har blitt nær venn med flere av Hollywoods største stjerner, men er samtidig en beryktet sladder-spaltist som ikke går av veien for å tråkke noen på tærne når han publiserer sine saker.

Norgesvenn

Etter at Moods-gutta åpnet klesbutikken i filmbyen for fire år siden har de kledd opp en rekke stjerner i designet sitt, og Hilton har også flere ganger stilt opp i deres fargeglade dresser på røde løpere i Hollywood.

- Kjempe gøy at Perez kom innom en tur. Han er topp, smilte Stefan etter å ha slått av en prat med ham.

Bloggeren virker å ha et ekstra godt øye til Norge. Han har nemlig titt og ofte hyllet norske artister som Kurt Nilsen, Marit Larsen, Ane Brun, Anine Stang, DonkeyBoy og Ida Maria på den populære siden sin.

- Du ville ikke forventet at en musiker fra Norge sang countrymusikk, men det er akkurat det Kurt Nilsen gjør. Og han gjør det veldig bra, skrev Perez om Kurt for noen år tilbake - samtidig som han postet musikkvideoen til «Lost Highway» på bloggen.

NORDMENN I LA: Journalist Ine Therese Iversen, designer Diana Keinejad, modell Cathrine Haave, modell Kamilla Alnes og videofotograf Tonje Cicilie Nordgaard hygget seg i godt selskap. Foto: Henriette Høigilt/Se og Hør
NORDMENN I LA: Journalist Ine Therese Iversen, designer Diana Keinejad, modell Cathrine Haave, modell Kamilla Alnes og videofotograf Tonje Cicilie Nordgaard hygget seg i godt selskap. Foto: Henriette Høigilt/Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Moods-Simen skal gifte seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer