Stjerne-bloggeren feiret 17.mai i Hollywood

- Gratulerer med dagen, Norge, jublet Perez Hilton da Moods of Norway inviterte til fest på nasjonaldagen.

CELEBER GJEST: 350 stykker stod på gjestelista da Moods of Norway inviterte til fest. Perez Hilton har kjent designerne i flere år og stiller ofte i klærne deres på rød løper. 17. mai poserte han gledelig foran slottet, side om side med kongen, dronningen og Se og Hørs reporter. Foto: Henriette Høigilt/Se og Hør
CELEBER GJEST: 350 stykker stod på gjestelista da Moods of Norway inviterte til fest. Perez Hilton har kjent designerne i flere år og stiller ofte i klærne deres på rød løper. 17. mai poserte han gledelig foran slottet, side om side med kongen, dronningen og Se og Hørs reporter. Foto: Henriette Høigilt/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Seoghør.no): Det var ikke bare i Norge nordmenn fant frem finstasen og norske flagg lørdag 17. mai.

Hvert år arrangerer også Moods of Norway-trekløveret Simen Staalnacke, Peder Børresen og Stefan Dahlkvist en heidundrende fest for alle som vil feire nasjonaldagen i Los Angeles.

Det var strålende sol og over 30 grader da klesbutikken, som ligger i den populære handlegata Melrose Avenue i West Hollywood, åpnet dørene lørdag formiddag.

De dyktige klesdesignerne sparer ikke på noe når de inviterer til party, og så fort bunadskoen stod innenfor dørstokken ble det servert champagne til alle gjestene.

 

Gratis bar og fri flyt av bobler sørget for at festen raskt var i gang. Mens en DJ snurret plater for danseglade folk inne, koste andre seg med nystekte vafler med rømme og syltetøy i bakgården.

For å få den riktige stemningen var det også satt opp en vegg med bilde av slottet hvor kong Harald og dronning Sonja stod utenfor og smilte til barnetoget.

Kjendis-bloggeren Perez Hilton (36), som egentlig heter Mario Lavandeira, Jr, tok også turen innom for å kaste glans over festen og hilse på sin gode venn Stefan Dahlkvist.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.