Pernille Harder i fotball-VM:

Stjerna overrasket i feil drakt

- Dere trenger ikke være urolige …

PAR: Magdalena Eriksson og Pernille Harder er kjærester og landslagsspillere for hvert sitt land. Danske Harder overrasket flere da hun ble avbildet i svensk drakt - men hun beroliger fansen. Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån
PAR: Magdalena Eriksson og Pernille Harder er kjærester og landslagsspillere for hvert sitt land. Danske Harder overrasket flere da hun ble avbildet i svensk drakt - men hun beroliger fansen. Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån Vis mer
Publisert

Pernille Harder (26) regnes som en av verdens beste fotballspillere, men hun har bare vært turist i fotball-VM. 26-åringen og hennes danske lagvenninner klarte nemlig ikke å kvalifisere seg for VM.

Harder har derimot skapt overskrifter ettersom hun jevnlig er blitt observert i svensk landslagsdrakt.

Hun kan nå berolige urolige danske fans.

- Hva gjør man ikke for kjærligheten? Dere trenger ikke være urolige. Danmark kommer alltid til å være mitt land nummer én, skriver Harder på Twitter.

Den danske stjernespilleren er nemlig kjæreste med Magdalena Eriksson, som spiller på Sverige i VM. Det forklarer hvorfor Harder har vært iført svensk trøye.

- Fint bilde

Bildet av fotballparet har spredt seg i sosiale medier de siste dagene, og Eriksson synes det er et fint blinkskudd.

- Det er virkelig et fint bilde, og det er så koselig at hun (Harder) er her, sier Magdalena Eriksson, ifølge Expressen.

Sverige møter Tyskland til kvartfinale i VM lørdag kveld - med minst én dansk fan som følger spent med.

- Det betyr veldig mye å ha henne (Harder) i nærheten, selv om hun helst vil spille her, sier Eriksson, som ble avbildet mens hun kysset kjæresten på tribunen etter seieren mot Canada i åttedelsfinalen.

Sverige tok seg videre med 1-0-seier. Ni minutter ut i 2. omgang smalt det på en kontring. Stina Blackstenius scoret på kampens første målsjanse. Én touch var alt hun trengte på den nydelige pasningen fra Kosovare Asllani.

Saken fortsetter nedenfor.

BABES: Fotball-VM for kvinner er godt i gang, og vi har tatt en titt på de flotteste damene i mesterskapet. Vis mer

Norge er ute

For de norske jentene er det hjemreise fra VM. Laget røk 0-3 mot England og dermed er eventyret over for denne gang. Norge var egentlig aldri i nærheten av å true de engelske kvinnene, selv om laget til Martin Sjögren skapte flere store sjanser i 2. omgang.

England vant fortjent - og tok seg til semifinale.

I kveld (fredag) klokka 21 møtes USA og Frankrike til duell i kvartfinale.

I morgen er det Italia - Nederland (kl. 15.) og Tyskland - Sverige (18.30) som spiller de to siste kvartfinalene.

LES OGSÅ: Alejandro Fuentes avslører overraskende ekstrajobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer