HEVNEN ER SØT: Mia likte dårlig hvordan sjefen i spritbutikken behandlet henne. Foto: SCANPIX
HEVNEN ER SØT: Mia likte dårlig hvordan sjefen i spritbutikken behandlet henne. Foto: SCANPIX Vis mer

Stjal sprit fra jobben

- Jeg ba dem ta med seg store bager, forteller Mia Gundersen.

SEHER.NO: - Jeg var i England på au pair-visum. Det var ikke lett å finne en seriøs arbeidsgiver når jeg måtte jobbe svart, skriver Mia Gundersen (46) i selvbiografien "Alt om Mia".

Etter å ha sagt opp jobben som barnepike i Brighton på 1980-tallet, fikk Mia seg jobb i en spritbutikk, men eieren var ikke akkurat en het kandidat til "Årets sjef".

- Han var kjent som en sær type med ukontrollert sinne. At ryktene om han stemte fikk jeg snart erfare. Han sendte meg ut for å kjøpe en hamburger, men at han skulle ha ketchup på hamburgeren visste jeg ikke, og dermed fikk jeg hamburgeren midt i fleisen.

Men Mias hevn var søt. Før hun sa opp jobben inviterte hun alle vennene sine til butikken og ba dem ta med seg store bager.

- De fylte opp bagene til randen med sprit- og vinflasker. Hevnen over den usmakelige italieneren ble verdsatt av min pengelense venninnegjeng, og vi hadde nok drikke til våre livlige vorspiel i flere uker, skriver Mia i boken.

I selvbiografien "Alt om Mia" forteller Mia også om hvordan hun ble forsøkt sjekket opp av Kjell Inge Røkke (49), morens overdosedødsfall og slankepillene hun tok som inneholdt amfetamin.

LES OGSÅ: Mia vil ha flere barn

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no