Heidi Klum:

Stjal showet

«Vent litt, er det Heidi Klum eller en engel?».

LAGT MERKE TIL: Det skulle trolig godt gjøres å ikke bite seg merke i antrekket til Heidi Klum under filmfestivalen i Cannes. Foto: Pa Photos / NTB
LAGT MERKE TIL: Det skulle trolig godt gjøres å ikke bite seg merke i antrekket til Heidi Klum under filmfestivalen i Cannes. Foto: Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Kjente ansikter fra hele verden har kledd seg opp i finstasen under filmfestivalen i Cannes.

Modell Heidi Klum (49) er ikke et unntak, og da hun dukket opp på den røde løperen onsdag var det trolig flere som la merke til antrekket.

Det er duket for den årlige filmfestivalen i Cannes og det er skapt flere reaksjoner mot skuespilleren Leonardo DiCaprio etter dette. Video: Tiktok. Vis mer

Supermodellen ankom nemlig i en lang, gul kjole som høyst sannsynlig stjal oppmerksomheten til flere av de oppmøtte. Den lange kjolen har en høy splitt, og gir et glimt av både mage og bryst.

GULT ER KULT: Heidi Klum poserte for fotografene i Cannes. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP
GULT ER KULT: Heidi Klum poserte for fotografene i Cannes. Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP Vis mer

Klums antrekk var også prydet av glitrende steiner på skuldrene, og lange, løse ermer, som hun benyttet muligheten til å vifte med som vinger.

«Vent litt, er det Heidi Klum eller en engel?» skriver en følger på sin Instagram-story, som Klum selv publiserer på sin profil.

Filmfestivalen ved den franske rivieraen har pågått i flere dager, og har rukket å skape flere overskrifter verden over.

For kort tid siden fikk modell Irina Shayk (37) også oppmerksomhet for sitt antrekk, men her var fansen noe mer skeptisk.

VEKKET OPPSIKT: Antrekket falt ikke i smak hos alle. Foto: SplashNews
VEKKET OPPSIKT: Antrekket falt ikke i smak hos alle. Foto: SplashNews Vis mer

Mandag dukket hun nemlig opp i en helt gjennomsiktig kjole, med dekorative steiner rundt halsen og nedover brystet.

Under den avslørende kjolen hadde hun på et undertøysett fra luksusmerket Gucci, samt knehøye strømper.

HODEBRY: Heidi Klum gjorde det vanskelig for teknikeren sin da det nærmest ikke er plass mellom den tettsittende kjolen hennes og puppene. Video: Heidi Klum via Instagram. Vis mer

Det fikk flere fans til å sperre opp øynene, skrev Page Six.

«Jeg har aldri sett en større feil i Cannes», skrev en, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Tenker på å flytte hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer