Pamela Anderson:

Stjal showet under motevisning

Flere kjendiser dukket opp under tirsdagens storslagne motevisning.

STRÅLTE: Pamela Anderson var blant stjernene som var til stede under Chanel-visningen i Paris. Foto: NTB scanpix
STRÅLTE: Pamela Anderson var blant stjernene som var til stede under Chanel-visningen i Paris. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Tirsdag var det duket for nok en spektakulær motevisning med motehuset Chanel, og i den anledning sparte ikke den tyske designeren Karl Lagerfeld (85) på kruttet.

Designeren til det franske motehuset forvandlet bygningen Grand Palais i Paris om til en strand, med ekte sand og vann som etterlignet et hav. Omgivelsene ble komplett med en blå himmel og badevakter.

Saken fortsetter nedenfor.

VAKKERT: Den franske bygningen ble gjort om til en strand med blå himmel under tirsdagens moteshow. Foto: NTB Scanpix
VAKKERT: Den franske bygningen ble gjort om til en strand med blå himmel under tirsdagens moteshow. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere celebre gjester tok turen for å få med seg den store begivenheten, og i slike strandlige omgivelser, var det på sin plass at den tidligere «Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (51) følte seg hjemme.

Den tidligere supermodellen var svært elegant, ikledd Chanel fra topp til tå med en hvit bluse med matchende jakke, skjørt og veske.

Saken fortsetter nedenfor.

DROPPET SKOENE: Sexsymbolet Pamela Anderson tok av seg pumpsene for å dyppe føttene i de strandlige omgivelsene. Foto: NTB Scanpix
DROPPET SKOENE: Sexsymbolet Pamela Anderson tok av seg pumpsene for å dyppe føttene i de strandlige omgivelsene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Anderson virket fascinert over den vakre stranden, og kunne ikke dy seg med å dyppe føttene i vannkanten etter motevisningen.

Gjestene ble plassert på rader like foran vannkanten, og kjendiser som skuespiller Mia Goth (24), modell Poppy Delevingne (32) og rapper Pharell Williams (45) hadde også tatt turen for å se den nye kolleksjonen.

Saken fortsetter nedenfor.

IT-GIRL: Modell Kaia Gerber stjal catwalken med dette antrekket fra det franske motehuset. Foto: NTB Scanpix
IT-GIRL: Modell Kaia Gerber stjal catwalken med dette antrekket fra det franske motehuset. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den vakre modellen Kaia Gerber (17) var naturligvis til stede for å gå catwalken for det ikoniske merket. Hun strålte der hun gikk barbeint, ikledd en hvit kortermet skjorte med Chanel-logoen, svarte bukser og Chanel-smykker rundt midjen.

Gjenskapte barndomsminne

Ifølge britiske Vogue var det en baktanke bak den tyske motedesigneren sin kreasjon.

Stranden som ble gjenskapt skal nemlig ha vært en rekreasjon av designerens ferie som barn på øya Sylt, utenfor Tysklands nordlige kyst.

Saken fortsetter nedenfor.

CATWALKEN: Chanel-modellene fikk bryne seg på en annerledes catwalk under tirsdagens motevisning. Foto: NTB Scanpix
CATWALKEN: Chanel-modellene fikk bryne seg på en annerledes catwalk under tirsdagens motevisning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er et av mine favorittsteder, ingenting skjer der, og det er ingen båter der fordi havet er så røft, forklarte Lagerfeld og la til:

- Jeg var der som barn, og dro tilbake en gang for en kampanje med Claudia Schiffer og Shalom Harlow. Det er det minst forurensede stedet på jorden midt i nordsjøen, og i barndommen måtte du ta små fiskebåter for å komme deg over.

HELSORT: Karl Lagerfeld hadde en baktanke bak omgivelsene han skapte for tirsdagens motevisning. Foto: NTB Scanpix
HELSORT: Karl Lagerfeld hadde en baktanke bak omgivelsene han skapte for tirsdagens motevisning. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skapte storm

Lagerfeld er utvilsomt en av verdens mest kjente og velrespekterte designerne. Han designer for Chanel, Fendi og for sitt eget merke, samtidig som han ofte er å se på kjendisspekkede fester og arrangementer.

Han er også en kontroversiell skikkelse, som ved flere anledninger klart og tydelig har sagt akkurat hva han mener. Det setter ikke alle like stor pris på.

På besøk hos talkshowet «Salut les Terriens» i fjor, som går på franske C8, kom han med uttalelser som sørget for at flere hundre mennesker klaget.

Det var The Guardian som først omtalte saken om Lagerfeld. Han har flere ganger gått i strupen på Tysklands rikskansler Angela Merkel (64), som han mener har sluppet inn altfor mange flyktninger og asylsøkere i Tyskland. Under det franske talkshowet gjorde han det igjen.

Saken fortsetter nedenfor.

BRÅKMAKER: Den tyske motedesigneren er kjent for å snakke rett fra levra, men i fjor skapte det sterke reaksjoner da han igjen gikk i strupen på Angela Merkel. Foto: NTB Scanpix
BRÅKMAKER: Den tyske motedesigneren er kjent for å snakke rett fra levra, men i fjor skapte det sterke reaksjoner da han igjen gikk i strupen på Angela Merkel. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Man kan ikke, selv om det er flere tiår mellom hendelsene, drepe millioner av jøder sånn at man kan slippe inn flere millioner av deres verste fiender i stedet, sa han i programmet og refererte til de syriske flyktningene Tyskland har tatt inn.

84-åringen hevdet i programmet at han kjenner en tysk dame som tok inn én av de over en million syriske flyktningene som har kommet til Tyskland siden flyktningkrisen i 2015.

- Flyktningen kunne litt engelsk. Vet du hva han fortalte den tyske dama etter fire dager? At Tysklands beste oppfinnelse var holocausten, hevdet Lagerfeld i intervjuet.

Det gikk ikke upåaktet hen. Franske medier registrerte at tv-kanalen hadde fått flere hundre klager på den kontroversielle designerens uttalelser, der han trakk linjer mellom syriske flyktninger og jødenes skjebne under krigen.

På Twitter har gikk flere ut med kritikk mot 85-åringen. Andre sa seg imidlertid enig i påstandene han kom med.

LES OGSÅ: - Vogue-redaktørens oppførsel er frekk og uhøflig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer