Stjal showet under Kourtneys bursdag

Kourtney Kardashian ble feiret på en litt utradisjonell måte i helgen.

UVANLIG FEIRING: Kourtney Kardashian fylte 41 år i helga. Grunnet coronapandemien ble hun feiret og hyllet på en noe uvanlig måte. Foto: NTB Scanpix
UVANLIG FEIRING: Kourtney Kardashian fylte 41 år i helga. Grunnet coronapandemien ble hun feiret og hyllet på en noe uvanlig måte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at den berømte Kardashian-Jenner-klanen ofte punger ut ville summer når noe eller noen i familien skal feires. I helgen fylte den eldste søsteren, Kourtney Kardashian, 41 år, og til vanlig ville nok det ha blitt markert med en heidundrende fest hvor det ikke blir spart på noe.

Til tross for at realityfamilien kan kjøpe seg så å si alt de har lyst på, måtte også de begrense seg denne gangen på grunn av coronapandemien som hele verden står midt oppi.

Det betyr likevel ikke at Kourtneys bursdag ikke ble feiret. For det ble den, og det i aller høyeste grad.

Sto på taket

I sosiale medier har man sett at mange har blitt svært kreative i løpet av de siste ukene. Feiringer har overhodet ikke uteblitt, og i stedet for å samles har alt fra sammenkomster og livekonserter på nettet til bilparader vært mye å se i sosiale medier.

REAGERER: Kim Kardashian prøver å jobbe hjemmefra, men det er ikke så enkelt når datteren North West også er til stede. Vis mer

Sistnevnte ble også en del av Kourtneys feiring da hun hadde bursdag på lørdag.

Familie og venner kjørte forbi huset hennes i en vill bilparade, med ballonger, ropert, musikk og jubel, og blant andre niesen hennes, North West (6), har fått mye oppmerksomhet i ettertid.

NIESEN: North West sto på biltaket for å hylle tanten sin på bursdagen. Foto: Skjermdump / Instagram
NIESEN: North West sto på biltaket for å hylle tanten sin på bursdagen. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
PARADE: Flere titalls bilder deltok i bursdagsparaden som ble godt dokumentert i sosiale medier. Foto: Skjermdump / Instagram
PARADE: Flere titalls bilder deltok i bursdagsparaden som ble godt dokumentert i sosiale medier. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

North er den eldste datteren til Kim Kardashian (39) og Kanye West (42), og seksåringen danset på taket av morens bil i anledning tantens bursdag med hendene fulle av ballonger og skilt. Det er delt en rekke klipp av lille North i sosiale medier, spesielt på Instagram-stories.

Disse har naturligvis blitt borte etter 24 timer.

Hylles

Det er imidlertid ikke alle hilsener fra den store dagen som er blitt slettet. Flere av Kourtneys nærmeste venner og familie har også benyttet anledningen til å hylle henne i sosiale medier.

Blant dem Kim Kardashian, som skriver følgende til storesøsteren:

«Gratulerer med dagen Kourtney. Jeg måtte finne noen gode, gamle bilder for å feire deg i dag», skriver hun innledningsvis, og fortsetter:

«Jeg husker disse øyeblikkene som om det var i går. Jeg elsker din vilje til å gjøre det som gjør deg lykkelig, kjærligheten du har for barna dine og for at du er den beste storesøsteren. Jeg kunne ikke vært mer takknemlig for minnene vi har sammen».

Til bildene 39-åringen har delt, skriver hun også at hun gleder seg til coronapandemien er over så de virkelig kan feire sammen.

- En av få jeg kan regne med

Også duoens yngre søster, Khloé Kardashian (35), har bare lovord å dele om Kourtney.

«Gratulerer så mye med dagen, vakre Kourtney. I et hvilket som helst liv hadde jeg gjort alt jeg kunne for å ha deg i livet mitt for alltid. Jeg kan ikke se for meg livet uten deg, og jeg har faktisk ikke lyst til å se det for meg heller», skriver hun.

Khloé beskriver videre det spesielle båndet hun deler med sin fem år eldre søster, et bånd som ifølge 35-åringen aldri kan brytes.

«Du er min beste venn, en av de få jeg virkelig kan regne med i livet. Jeg vet at mange går gjennom livet uten en søster som deres beste venn. Det alene knuser hjertet mitt. Takk gud for at jeg var velsignet med den mest fantastiske søsteren jeg bare kunne drømt om», fortsetter hun.

35-åringen mener livet hennes ville vært både kjedelig og mangelfullt om Kourtney ikke var en del av det, og ønsker storesøsteren bare godhet i fremtiden.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

- Velsignet

Kris Jenner, eller «Momager», som hun også er kjent som, klarte ikke dy seg og har delt to innlegg for å hylle sin førstefødte på bursdagen.

«Gratulerer med dagen min vakre datter, Kourtney. Jeg elsker hvordan du ser på livet, måten du elsker barna dine og alle oss rundt deg. Tusen takk for at du lærer oss å roe ned og lukte på rosene», skriver hun og fortsetter:

«Du er en fantastisk datter, søster, venn og mamma, og jeg føler meg velsignet av gud som valgte meg til å få bli moren din. Jeg elsker deg så mye min vakre jente».

I sitt andre innlegg til Kourtney innrømmer Kris at det ikke holdt med et innlegg på 41-årsdagen hennes, og deler derfor flere gamle bilder med fansen.

TALENTFULL: North West stjal showet under pappa Kanye West sitt moteshow i Paris. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Corona-rikdom vekker harme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer