Stjal showet under Kourtneys bursdag

Kourtney Kardashian ble feiret på en litt utradisjonell måte i helgen.

UVANLIG FEIRING: Kourtney Kardashian fylte 41 år i helga. Grunnet coronapandemien ble hun feiret og hyllet på en noe uvanlig måte. Foto: NTB Scanpix
UVANLIG FEIRING: Kourtney Kardashian fylte 41 år i helga. Grunnet coronapandemien ble hun feiret og hyllet på en noe uvanlig måte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at den berømte Kardashian-Jenner-klanen ofte punger ut ville summer når noe eller noen i familien skal feires. I helgen fylte den eldste søsteren, Kourtney Kardashian, 41 år, og til vanlig ville nok det ha blitt markert med en heidundrende fest hvor det ikke blir spart på noe.

Til tross for at realityfamilien kan kjøpe seg så å si alt de har lyst på, måtte også de begrense seg denne gangen på grunn av coronapandemien som hele verden står midt oppi.

Det betyr likevel ikke at Kourtneys bursdag ikke ble feiret. For det ble den, og det i aller høyeste grad.

Sto på taket

I sosiale medier har man sett at mange har blitt svært kreative i løpet av de siste ukene. Feiringer har overhodet ikke uteblitt, og i stedet for å samles har alt fra sammenkomster og livekonserter på nettet til bilparader vært mye å se i sosiale medier.

Sistnevnte ble også en del av Kourtneys feiring da hun hadde bursdag på lørdag.

Familie og venner kjørte forbi huset hennes i en vill bilparade, med ballonger, ropert, musikk og jubel, og blant andre niesen hennes, North West (6), har fått mye oppmerksomhet i ettertid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer