Cannes filmfestival og Bella Hadid:

Stjal showet tre år etter skandale-tabben

Supermodellen har gjort flere klestabber i Cannes.

DA OG NÅ: Både i 2016 og i 2019 har Bella Hadid fått «alles» øyne på seg under filmfestivalen i Cannes. Men i år unnslapp hun «trusetabben» hun har slitt med tidligere. Foto: NTB scanpix
DA OG NÅ: Både i 2016 og i 2019 har Bella Hadid fått «alles» øyne på seg under filmfestivalen i Cannes. Men i år unnslapp hun «trusetabben» hun har slitt med tidligere. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den årlige filmfestivalen i Cannes sørger alltid for at superstjerner fra hele verden flokker seg til diverse røde løpere og celebre fester på den franske rivieraen.

Og det er ikke bare filmstjerner som sørger for høy glamourfaktor i Cannes - også en rekke supermodeller kaster gjerne glans over festlighetene i byen i midten av mai.

For tre år siden entret stjerneskuddet Bella Hadid (22) den røde løperen på filmfestivalen iført det som etter alt å dømme var årets dristigste kjole - og viste litt mer enn planlagt i prosessen.

Se stjernene stråle på filmfestivalen i Cannes nederst i saken!

Modellens røde silkekjole fra Alexandre Vauthier skrek etter en motetabbe med sin dype utringning og skyhøye splitt, og ja, da: Unge Hadid endte opp med å blotte kjolens innebygde truser mens hun poserte på den tradisjonsrike filmfestivalens røde løper.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer