Stjal showet på «Star Wars»-premieren

Stjerner som Sarah Hyland, Daisy Ridley og Lupita Nyong'o var utenomjordisk flotte på verdenspremieren på «Star Wars: The Force Awakens».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mandag kveld hadde den nyeste «Star Wars»-filmen endelig verdenspremiere i Los Angeles, og en rekke Hollywood-stjerner kastet glans over markeringen.

Ifølge People ble filmen vist for et VIP-publikum på tre ulike kinoer i L.A.

Statister kledd ut som stormtroopers satte den rette stemningen, sammen med skuespiller Joseph Gordon-Levitt (34) - han kom utkledd i et festlig, hjemmelaget Yoda-kostyme, ifølge People.

De tre hovedrolleinnehaverne fra de originale «Star Wars»-filmene, Harrison Ford (73), Mark Hamill (64) og Carrie Fisher (59), var selvsagt også til stede. Imidlertid var det noen andre stjerner som glitret aller mest på den historiske premieren.

Se video fra den røde løperen øverst i saken!

Både Lupita Nyong'o (32) og Daisy Ridley (23) spiller i «Star Wars: The Force Awakens», og de to tok seg strålende ut i hver sin designerkjole.

Nyong'o minnet om en glitrende galakse i en couture-kreasjon fra Alexandre Vauthier, skriver Daily Mail. Ridley fikk folk til å sperre opp øynene i en hvit drømmekjole fra Chloé. Kjolen var spesiallaget for den unge, britiske skuespilleren, ifølge Daily Mail.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/99 kr mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer