Stjal showet på Golden Globe-nachspielet

Lady Victoria Hervey lot ikke mye bli igjen til fantasien... Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske modellen og sosietetskjendisen Lady Victoria Hervey (37) viste at aristokratiske aner ikke er noen garanti for eleganse da hun gjestet Golden Globe-nachspielet i Los Angeles mandag.

Blondinen, som ikke var nominert til til en pris under prisutdelingen, var nemlig iført en svært avslørende kjole. Det melder Huffington Post.

Se video av kjolen:

 

 

Hervey hadde på seg en meget gjennomsiktig fotsid kjole, designet av den indiske designeren Gaurav Gupta. Utrolig nok klarte modellen seg gjennom hele kvelden uten en eneste klestabbe.

Lady Victoria Hervey er datteren av den tidligere markien av Bristol og hans tredje kone Yvonne Marie Sutton. Hun har datet en rekke kjente menn, som Formel 1-sjåføren Dave Coulthard og Boyzone-sangeren Shane Lynch.

For de som er kjent med 37-åringens garderobe var nok ikke dette antrekket en stor overraskelse. Da Hervey var ute på byen i London i fjor høst hadde hun også valgt en kjole laget av gjennomsiktig stoff.

[views:embed:node_embed:block:68584]

En som viste litt mer enn planlagt under Golden Globe-festen, var skuespilleren Robin Wright.

Da Robin inntok scenen for å motta prisen for beste skuespilleren i en drama-serie, brøt «House of Cards»-stjernen regel nummer én når man bruker brysttape - ikke løft hendene over hodet!

Tabben ble raskt lagt merke til og kommentert på Twitter.

- Sidepupp er sexy, men noen ganger kan for mye sidepupp få konsekvenser, skrev E! Online.

Nylig ble det kjent at Robin er forlovet med kjæresten Ben Foster (33). Hun har tidligere vært gift med Sean Penn og Dane Witherspoon.

TABBE: Under takketalen gled kjolen litt til side og avslørte Wrights brystteip.
TABBE: Under takketalen gled kjolen litt til side og avslørte Wrights brystteip. Vis mer

LES OGSÅ:    Viste «alt» på kjendisfest

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer