Joe og Nick Jonas:

Stjal showet på dobbeldate

Firerbanden storkoste seg under US Open.

DOBBELDATE: Joe og Nick Jonas tok med seg sine utkårede på tenniskamp tirsdag. Foto: NTB Scanpix
DOBBELDATE: Joe og Nick Jonas tok med seg sine utkårede på tenniskamp tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august bekreftet sanger Nick Jonas (25) og skuespiller Priyanka Chopra (36) at de hadde forlovet seg, etter kort tid med spekulasjoner i sladrerpressen.

Forlovelsen kom kort tid etter at det ble kjent at duoen var et par, og dermed er både Nick og storebror Joe Jonas (29) klare for bryllup.

I oktober i fjor gikk nemlig Joe ned på kne og fridde til sin kjære, «Game of Thrones»-stjernen Sophie Turner (22). Det avslørte den forelskede duoen på bildedelingstjenesten Instagram.

Tirsdag tok Jonas-brødrene med seg sine utkårede til New York, der de så tennisstjernen Serena Williams (36) svinge med rackerten under US Open.

ENGASJERTE: Sophie, Joe, Priyanka og Nick fulgte spent med da Serena Williams spilte under US Open tirsdag. Foto: NTB Scanpix
ENGASJERTE: Sophie, Joe, Priyanka og Nick fulgte spent med da Serena Williams spilte under US Open tirsdag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KJÆRLIGE: Nick og Priyanka forlovet seg forrige måned. Tirsdag var de på dobbeldate med Nicks bror og hans forlovede. Foto: NTB Scanpix
KJÆRLIGE: Nick og Priyanka forlovet seg forrige måned. Tirsdag var de på dobbeldate med Nicks bror og hans forlovede. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Firerbanden ble observert da de forlot en bygning i storbyen senere samme kveld, og mens Priyanka var kledd i en hvit Fendi-kjole og høyhælte sko, gikk de resterende tre for en mer avslappet look, med sporty klær og fritidssko.

HÅND I HÅND: Nick og Priyanka kom hånd i hånd ut fra en bygning i New York tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix
HÅND I HÅND: Nick og Priyanka kom hånd i hånd ut fra en bygning i New York tirsdag kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
DOBBELDATE: Joe og Sophie tilbragte både dagen og kvelden med førstnevntes bror, Nick, og hans forlovede Priyanka. Foto: NTB Scanpix
DOBBELDATE: Joe og Sophie tilbragte både dagen og kvelden med førstnevntes bror, Nick, og hans forlovede Priyanka. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tennis-entusiaster

Joe og Sophie er blitt observert under tennisturneringen en rekke ganger den siste uken, både med og uten følge.

Forrige fredag ble paret avbildet bare de to under turneringen, og de så ut til å stortrives i hverandres selskap. De sendte hverandre forelskede blikk, og Joe plantet et kyss på forlovedens kinn.

FORELSKET: Paret så hverandre stadig inn i øynene, og det er tydelig at de er svært lykkelige sammen. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Paret så hverandre stadig inn i øynene, og det er tydelig at de er svært lykkelige sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KYSS: Joe og Sophie har den siste tiden tilbragt mye tid sammen på tribunen under US Open i New York. Foto: NTB Scanpix
KYSS: Joe og Sophie har den siste tiden tilbragt mye tid sammen på tribunen under US Open i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mandag var duoen sammen med den trede Jonas-broren, eldstemann Kevin (30), og hans kone, Danielle (33). De populære brødrene underholdt stort da de ble filmet i pausen, og Joe har publisert klippet på sin Instagram-profil.

Samme dag bestemte Joe og Sophie seg for å tulle med fotografene, og på et tidspunkt gjemte 22-åringen en pute under jakken sin, som for å etterligne en babymage, ifølge E! News.

Duoen klinte også tøysete til på tribunen, til tilskuerne og fotografenes store glede og latter.

KLINTE TIL: Sophie og Joe underholdt fotografene med en svært overdreven spytt-utveksling. Foto: NTB Scanpix
KLINTE TIL: Sophie og Joe underholdt fotografene med en svært overdreven spytt-utveksling. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er fantastisk

Romansespekulasjonene mellom Joe og Sophie begynte å svirre allerede i 2016, men det var først i mai i fjor at paret omsider brøt tausheten.

Den gang fortalte Sophie at hun så flere fordeler av å være sammen med en annen berømt person.

- Jeg synes det er enklere å date en som forstår bransjen, og som er i samme verden. Man har forståelse for at man ikke kan se hverandre hele tiden, fortalte hun til InStyle den gang.

Ett år etter at stjerneparet viste seg sammen for første gang, annonserte de at de hadde forlovet seg. Skuespilleren fortalte da til Marie Claire at hun hadde funnet sin sjelevenn:

- Det er fantastisk å være forlovet. Jeg vil ikke si at jeg har oppnådd noe, men jeg har funnet min sjelevenn. Det er litt som å finne et hus du vil bo i for alltid, og det gir meg en slags ro.

LES OGSÅ: Pippa ble tante igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer