Stjal showet med tafsing og klining

Kanye West og Kim Kardashian la ingenting imellom da de gikk den røde løperen på Grammy Awards. Se video!

SEOGHØR.NO: Søndag kveld glitret superstjernene om kapp da de feiret musikkbransjen under Grammy Awards 2015 i Los Angeles.

Blant andre Madonna, Nicki Minaj og Lady Gaga var iført dristige antrekk på den røde løperen. Men stjerneparet Kanye West (37) og Kim Kardashian (34) utviste også dristig oppførsel da de ankom Staples Center.

Ekteparet, som giftet seg i slutten av mai 2014, klarte ikke å holdene hendene unna hverandre - og smilte, kysset og klemte foran fotografene.

Se video av det brennhete paret øverst i saken!

«Only One»-aktuelle Kanye, som tidligere har hyllet Kims rumpe, tok også et godt tak i konas berømte bakdel mens de to gav hverandre et smellkyss midt på leppene.

KUPPET LØPEREN: Kanye West og Kim Kardashian gjorde tilsynelatende sitt beste for å sikre seg alles oppmerksomhet, da de ankom Grammy Awards på Staples Center i L.A. søndag kveld. Foto: All Over Press
KUPPET LØPEREN: Kanye West og Kim Kardashian gjorde tilsynelatende sitt beste for å sikre seg alles oppmerksomhet, da de ankom Grammy Awards på Staples Center i L.A. søndag kveld. Foto: All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Kim elsker å vise frem de yppige kurvene sine, og 34-åringen var iført et vågalt antrekk fra Jean Paul Gaultier.

- Jeg elsker hvor glitrende den er, fortalte Kim til E!s reporter, Ryan Seacrest, ifølge UsWeekly.

Den spesielle kjolen, som minnet om en ekstremt overdådig morgenkåpe, hadde en sjenerøs utringning i tillegg til en svært høy splitt. Kanye var imidlertid iført en enkel, helsort fløyelsdress - men matchet konas utringning med sin åpne skjorte.

Da Kim, Kanye og datteren North (20 mnd.) forlot L.A. sent søndag kveld, var det tydelig at reality-divaen slet med å holde kjolen på plass.

UPRAKTISK SPLITT: Det var ikke så enkelt for Kim Kardashian å få en elegant exit, da hun forlot Grammy Awards og ankom flyplassen i L.A. sammen med Kanye West og North.  Foto: All Over Press
UPRAKTISK SPLITT: Det var ikke så enkelt for Kim Kardashian å få en elegant exit, da hun forlot Grammy Awards og ankom flyplassen i L.A. sammen med Kanye West og North. Foto: All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: Hyllet rivalen da han tapte BAFTA-prisen