Kate Moss:

Stjal showet med puppeglipp

Supermodellen har gjort det igjen.

PUPPEVIFT: Kate Moss koste seg ute på byen i London, men da hun skulle hjem fikk fotografene seg en overraskelse. Foto: Splash News / WP Pix / NTB
PUPPEVIFT: Kate Moss koste seg ute på byen i London, men da hun skulle hjem fikk fotografene seg en overraskelse. Foto: Splash News / WP Pix / NTB Vis mer
Publisert

Det var på 1990-tallet at Kate Moss (48) slo gjennom som modell, og på begynnelsen av 2000-tallet hadde hun allerede blitt en av verdens mest ettertraktede modeller.

Opp gjennom årene har ikke supermodellen vært redd for å vise fram kroppen sin, og har ved flere anledninger stilt opp naken på bilder i forbindelse med modelloppdrag.

Noen ganger har hun imidlertid kanskje vist litt mer enn hun selv hadde planlagt - og da utenom jobb.

VITNET: Kate Moss vitnet i rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard. Video: Reuters Vis mer

Onsdag kveld var Moss til stede under festen til Diet Coke, som hun er kreativ leder for. Der var hun for å feire brusens 40-årsdag, iført en glitrende, helt gjennomsiktig kjole med bare en sort truse under. Det skriver Page Six.

Antrekket har riktignok ikke gått upåaktet hen av flere grunner.

GJENNOMSIKTIG: Kate Moss og en venninne på vei hjem fra en nattklubb i London. Foto: WP Pix / SplashNews / NTB
GJENNOMSIKTIG: Kate Moss og en venninne på vei hjem fra en nattklubb i London. Foto: WP Pix / SplashNews / NTB Vis mer

I kjent stil fortsatte 48-åringen festen til langt ut på natt, men da hun var på vei ut av en privat nattklubb i London kunne man se Moss med venstre bryst hengende ut av kjolen.

Det er riktignok ikke første gang supermodellen viser fram brystpartiet sitt. Hvorvidt Moss var klar over det bare brystet, mens hun poserte for fotografene langs gatene sammen med en venninne, vites ikke.

Til tross for at seansen stjal mye av oppmerksomheten, var det også en ting til som har vekket oppsikt.

Supermodellen gjenskapte nemlig et ikonisk moteøyeblikk fra festen til Elite Model Agency i 1993. På den tida visste hun riktignok ikke at hun valgte en gjennomsiktig kjole.

IKONISK: Kate Moss og Naomi Campell på festen til Elite Model Agency i 1993. Foto: Richard Young / REX / NTB
IKONISK: Kate Moss og Naomi Campell på festen til Elite Model Agency i 1993. Foto: Richard Young / REX / NTB Vis mer

- Det var første gang jeg virkelig ble jaget av paparazziene. Jeg ante ikke hvorfor alle var så begeistret, i mørket i Corinnes Soho-leiligheten var ikke kjolen gjennomsiktig, sa hun den gang, ifølge Marca.

Vis mer

Denne gangen var 48-åringen iført en mer moderne versjon av den gjennomsiktige kjolen, bare med en lang utringning. Hun hadde også lagt til litt ekstra tilbehør som lange halskjeder og glitrende øredobber.

LES OGSÅ: - Som glasskår i rumpehullet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer