<strong>SEXY STJERNE:</strong> Vakre Blake Lively stilte alle andre i skyggen da hun ankom «Savages»-premieren i Hollywood mandag kveld.  Foto: All Over Press
SEXY STJERNE: Vakre Blake Lively stilte alle andre i skyggen da hun ankom «Savages»-premieren i Hollywood mandag kveld. Foto: All Over Press Vis mer

Stjal showet i sexy kjole

Blake Lively tok pusten fra tilskuerne på filmpremiere.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det krydde av stjerner på den røde løperen da thrilleren «Savages» hadde premiere i Hollywood mandag kveld, men den som stjal all oppmerksomheten var Blake Lively (24) som har en av hovedrollene i filmen.

Den vakre blondinen strålte i en sexy fotsid kjole fra Zuhair Murad, og oste av glamour med bølgende lokker og røde lepper. 24-åringen så ut til å nyte all oppmerksomheten og tok seg god tid til å posere på bilder og skrive autografer til fansen.

Blake ble kjent som rikmannsjenta Serena van der Woodsen i TV-serien «Gossip Girl», men serien skal snart legges ned og Lively satser nå på en filmkarriere.

I «Savages» har hun blant annet spilt i noen svært dristige sexscener med medspilleren Taylor Kirtsch, som fortalte at opplevelsen var svært ukomfortabel.

Lively kom uten kjæresten Ryan Reynolds (35), men fikk selskap av blant andre Salma Hayek, Benicio Del Toro og Helen Hunt.

En annen på rollelisten, John Travolta har den siste tiden blitt anklaget for seksuell trakassering fra flere mannlige massører i Hollywood. På premieren mandag kveld holdt han rundt konen Kelly Preston og viste at de to fortsatt er like forelsket.
  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslører stjernenes hemmeligheter  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer