Stjal showet i sexy divakjole

Artisten Rita Ora tok pusten fra tilskuerne på motefesten i London. Se hvilke andre kjendiser som imponerte på den røde løperen!

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av november ble det dramatisk på  fotoshoot i Miami da Rita Ora (22) besvimte under opptak. Hennes hektiske skjema hadde satt sine spor og den britiske artisten var sliten og dehydrert.

Ora er for tiden en av Storbritannias aller mest populære kvinnelige artister og har blant annet toppet hitlistene i hjemlandet med låtene «R.I.P» og «How We Do (Party)».

Mandag var hun derimot i slaget under British Fashion Awards i London. Ora var kveldens mest sexy i en lang sølvfarget paljettkjole.

FLOTTE FRØKNER: Kate Moss og Rita Ora stråle på den røde løperen under British Fashion Awards.  Foto: Stella Pictures
FLOTTE FRØKNER: Kate Moss og Rita Ora stråle på den røde løperen under British Fashion Awards. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den fotside kjolen fra Vivienne Westwood var elegant, og den svært generøse kløften vekket oppsikt. Med sine Marilyn Monroe-aktige blonde krøller og knallrøde lepper så popstjernen ut som hun kom fra en svunnen tidsepoke.

Sexy i skinn

Ora poserte på den røde løperen sammen med supermodellen Kate Moss (39). Hun delte flere bilder av de to på Instagram og la ikke skjul på sin beundring.

- Moss the boss. Som jeg elsker deg, skrev Ora under et bilde på Instagram.

Mens Ora gikk for gammeldags glamour var Kate Moss mer moderne i et sexy kort skinnskjørt og matchende topp. Hun holdt desemberkulda på avstand i en hvit pelskåpe.

Det var høy kjendisfaktor på motefesten. Stjerner som Sienna Miller, Daisy Lowe, Alexa Chung, Kelly Brook og Poppy Delevingne viste seg i sine flotteste antrekk.

Døm kjendisenes antrekk i bildespesialen nederst i saken!

LES OGSÅ: Gikk på scenen i norsk design

[views:embed:node_embed:block:67924]