Stjal Pippas bryllupskjole

Dette bildet vekker oppsikt.

<strong>SAMME KJOLE:</strong> Lindsay Lohan ankom i helgen bryllupet til Kim Kardashian i samme kjole som Pippa Middleton  brukte under mottakelse for søsteren Kate Middleton og prins William i april. Foto: All Over
SAMME KJOLE: Lindsay Lohan ankom i helgen bryllupet til Kim Kardashian i samme kjole som Pippa Middleton brukte under mottakelse for søsteren Kate Middleton og prins William i april. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren er kjent for å sjokkere, som oftest på grunn av rusmiddel-relaterte skandaler.

Men da «Mean Girls»-stjernen i helgen dukket opp i det stjernespekkete bryllupet til reality-kjendisen Kim Kardashian og hennnes ektemann Kris Humphries var det en positiv overraskelse som fikk de andre gjestene til sperre øynene opp.

Lindsay ankom nemlig ifølge Us Magazine antrukket i en kjole fra designeren Alice Temperly, og ikke noen hvilken som helst kjole.

Den tettsittende designkjolen var nemlig den samme som Pippa Middleton brukte i mottakelsen etter søsteren Kates bryllup med britiske prins William i april.

I motsetning til Pippa hadde Lindsay, etter brudeparets ønske valgt en hvit utgave, men bortsett fra fargen var kjolen helt lik.

Om kjolevalget var en tilfeldighet, eller om Lohan håper at hennes popularitet skal få et like stort oppsving som Pippa fikk etter det kongelige bryllupet, er ikke kjent...

Hvem synes du kler kjolen best? Stem til høyre!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tror Pippa kan ha brukt «rumpe-innlegg»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer