PENT PAR: Tobarnsmoren Melanie Brown kom på filmpremieren sammen med ektemannen Stephen Belafonte. Foto: All Over Press
PENT PAR: Tobarnsmoren Melanie Brown kom på filmpremieren sammen med ektemannen Stephen Belafonte. Foto: All Over PressVis mer

Stjal oppmerksomheten på filmpremiere

Hun tar 600 situps om dagen, og overlater lite til fantasien...

SEHER.NO: Torsdag var det duket for premiere på gangsterfilmen "Dead Man Running", hvor rapperen 50 Cent spiller hovedrollen, men det var ikke skuespillerne fra filmen som fikk mest oppmerksomhet på den røde løperen.

Den tidligere Spice Girls-stjernen Melanie Brown (34) var en av de som hadde tatt turen til filmpremieren, og skjønnheten tok nok pusten fra mange da hun ankom den røde løperen i en lang, glitrende kjole med svært lav utringning.

Selv om hun ikke er med i "Dead Man Running", bidro tobarnsmoren i aller høyeste grad til god publisitet rundt filmen, da hun dukket opp på London-premieren og viste hud...


34-åringen har tidligere innrømmet at hun elsker kroppen sin, men at hun tar svimlende 600 sit-ups hver dag for å holde den ved like. 

- Jeg er ikke en person som elsker å trene. Mine råd er å sette seg egne mål og holde seg til dem. Jeg har store hofter og en stor rumpe, og jeg elsker min kvinnelige kropp! uttalte hun i april.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Sjekk den bikinikroppen!