Stjal oppmerksomheten i gjennomsiktig kjole

Ronaldos kjæreste satte Nicole Kidman og Hollywoodstjernene i skyggen.

UTFORDRENDE: Modell Irina Shayk stilte i en svært vågal heklekjole da hun deltok på en visning av filmen «Snow Flower And The Secret Fan» i New York onsdag 13. juli. Her er hun med Julie Henderson som er langt mindre dristig i kjolevalget.  Foto: All Over Press
UTFORDRENDE: Modell Irina Shayk stilte i en svært vågal heklekjole da hun deltok på en visning av filmen «Snow Flower And The Secret Fan» i New York onsdag 13. juli. Her er hun med Julie Henderson som er langt mindre dristig i kjolevalget. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se flere bilder av Irina Shayks sexy kjole, og de andre New York-stjernenes mer tildekkede antrekk, nederst i saken!

SEHER.NO: Den russiske modellen Irina Shayk (25), som er kjæreste med fotballstjernen Cristiano Ronaldo (26), har i en årrekke jobbet som badetøy- og undertøysmodell.

Nå kan det nesten virke som at skjønnheten tar med litt vel mye av jobben til andre sammenhenger. Da hun onsdag denne uken deltok på en visning av den asiatiske dramafilmen «Sun Flower and the Secret Fan» på Tribeca Grand Hotel i New York, var hun nemlig iført et svært avslørende antrekk. Det skriver DailyMail.

25-åringen vakte nok massiv oppsikt i sin ettersittende, kremfargede minikjole, som viste det aller meste av hennes veltrente ben. Den korte kjolen var dessuten utstyrt med utfordrende hullmønstre over både bryst- og ryggpartiet, som åpenbart avslørte at toppmodellen hadde lagt igjen BHen hjemme...

Shayk ankom også filmvisningen uten strømpebukser og veske, med et par sexy stiletthæler fra Christian Louboutin og en enkel ring som eneste tilbehør. Imidlertid ville neppe selv verdens mest overdådige asessoarer ha stjålet oppmerksomheten fra modellens vågale kjolevalg.
 
Den russiske fotballkjæresten var dermed den kjendisen som sikkert fikk mest oppmerksomhet i New York onsdag kveld, men flere av de andre gjestene gav henne hard konkurranse - riktignok med noe mer ynde og eleganse.

Den klassiske skjønnheten Nicole Kidman (44) kom til filmvisningen sammen med artistmannen Keith Urban (43). Og den talentfulle «Rabbit Hole»-skuespilleren beviste at hun har lært seg kunsten å være sexy uten å vise så mye: Eli Saab-kjolen hadde en tekkelig lengde, men den røde fargen og ettersittende korsettfasongen gjorde at Kidman likevel kanaliserte «Mad Men»-sexbomben Christina Hendricks' (36) forførende stil.

Hvem var mest sexy på filmvisningen - Irina, Nicole eller en av de andre stjernene? Se bildene i bildespesialen nedenfor og døm selv!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun skal ha minst 1000 gjester i bryllupet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer