Tom Brady og Gisele Bündchen:

Stjal oppmerksomheten fra Giseles Super Bowl-kyss

- Hun er den jeg ønsker å vinne dette for. 

DATTER OG BESTEMOR: Blitsregnet halget ikke bare mot Super Bowl-helten Tom Brady (36) og supermodellkona Gisele Bündchen (36) i natt. Også parets datter (på pappas arm) og Bradys mor (nederst til høyre) havnet i medienes interesse. Foto: NTB Scanpix
DATTER OG BESTEMOR: Blitsregnet halget ikke bare mot Super Bowl-helten Tom Brady (36) og supermodellkona Gisele Bündchen (36) i natt. Også parets datter (på pappas arm) og Bradys mor (nederst til høyre) havnet i medienes interesse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Han er på alles lepper i morgentimene, den amerikanske fotballspilleren Tom Brady (39). Ved å hente hjem sin femte Superbowl-tittel som quarterback, skrev Patriots-profilen et lite stykke amerikansk fotball-historie i natt.

Idrettshelten kunne slippe jubelen løs etter at laget hans knuste motstanderen med åtte poeng - på overtid. På tribunen ventet Bradys stolte supermodellkone, Gisele Bündchen (36).

Overdrysset med konfetti, gledestårer og jubelbrøl kunne det minne om scener fra en romantisk Hollywood-film da fotografene foreviget det ene seierskysset etter det andre.

- Pappas lykkemaskot

Likevel var det parets fire år gamle datter, Vivian Lake Brady, som virkelig tok internett med storm.

Trolig uviten om at hun deltok på en av verdens største tv-begivenheter, smeltet hun mang en tv-seers hjerte, og ikke minst sin fars, da hun strakk opp armene til ham etter triumfen for å ha gi ham en god klem.

- Ingen tvil om at Vivian var pappas og lagets lykkemaskot, skriver nettstedet Inquisitr.

Selv fulgte 4-åringen moroa fra trygge omgivelser i foreldrenes armer, antrukket i farens draktnummer for anledningen - med klassiske kampstriper i kinnene og håret i fletter.

FAMILIEFEST: Galynn Patricia Brady feiret sammen med svigerdatter Gisele Bündchen, sønnen Tom Brady (12) pg barnebarnet Vivian Brady etter nattens Super Bowl-finale. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEFEST: Galynn Patricia Brady feiret sammen med svigerdatter Gisele Bündchen, sønnen Tom Brady (12) pg barnebarnet Vivian Brady etter nattens Super Bowl-finale. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I forkant av showet delte mamma Gisele flere bilder av datteren på bildedelingstjenesten Instagram, der det hersker liten tvil om hvem hun heier på. På ett av bildene har hun på seg en paljett-t-skjorte med teksten «Brady's little ladies».

Bildet har allerede samlet en halv million likerklikk.

Bom dia! Game day! #superbowl #daddyslittlegirl ✨❤️✨🏈

Et bilde publisert av Gisele Bündchen (@gisele)

Hyllet mora

- Møt Tom Bradys søteste fan, skriver Yahoo News, som også refererer til ekteparets sønn, Benjamin Brady (7) og idrettsutøverens sønn fra et tidligere forhold, ni år gamle John Edward Thomas Moynahan.

Barnas bestemor, Tom Bradys mor, var også på plass for å overvære sønnens heroiske sportsbragd - og har i likhet med barnabarna ekket stor interesse i mediene dagen derpå.

Ifølge flere amerikanske medier, deriblant Washington Post, var det lenge usikkert om Galynn Brady i det hele tatt ville være frisk nok til å følge mesterskapskampen.

Fotballmoren har angivelig vært rammet av en mystisk sykdom de siste 18 månedene, og har vært for syk til å delta på sønnens kamper det siste året.

- Hun er den jeg ønsker å vinne dette for, meddelte Brady overfor tv-programleder Jim Gray før kampen, ifølge avisa.

Omstridt Trump-vennskap

Den amerikanske fotballspilleren har også delt et bilde på Instagram der han kysser sin mor på kinnet, med faren på den andre siden.

Sandwich kiss for Mom at Picture Day!!! Go Pats!!!!

Et bilde publisert av Tom Brady (@tombrady)

Tom Brady har for øvrig skapt overskrifter for sitt vennskap med USAs omstridte president, Donald Trump, den siste tida -.men dette så ut til å være glemt i natt.

Kanskje var det ikke helt tilfeldig at kona delte et bilde på Instagram før helga, der hun tar tydelig avstand fra Trumps flyktningpolitikk.

«Vi er alle like, og er sterkere når vi er sammen. Bare egoisme, tro og frykt kan skilles oss», skriver hun.

Gisele Bündchen og Tom Brady har vært gift siden 2009.

LES OGSÅ: Lady Gaga overrasket alle under Super Bowl

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer