SAMLET IGJEN: Kim, Khloé og Kourtney Kardashian skapte kaos under sin butikkåpning i Miami på onsdag.  Foto: Michele Eve / Splash News/ All Over Press
SAMLET IGJEN: Kim, Khloé og Kourtney Kardashian skapte kaos under sin butikkåpning i Miami på onsdag. Foto: Michele Eve / Splash News/ All Over PressVis mer

Stjal lillesøsterens bikini

Kim Kardashian presset kurvene inn i Kylie Jenners avslørende bikini.

SEOGHØR.NO: Etter fødselen av datteren North (9 mnd) i fjor sommer har Kim Kardashian (33) gjort alt for å få tilbake sin berømte figur. Realitystjernen ble hetset for vektøkningen i amerikanske medier og har i ettertid beskrevet svangerskapet som svært ubehagelig.

Kim har også uttrykt misunnelse over kroppene til lillesøstrene Kendall og Kylie Jenner. Onsdag ville hun virkelig bevise at hun er tilbake i toppform og tyvlånte Kylies (16) bikini.

- Stjal Kylies bikini, og hun får den ikke tilbake! skrev Kim under bildet på Instagram.

Den sorte bikinitoppen var svært dristig på den formfulle ettbarnsmoren. Brystene svulmet i den frekke toppen, som nok var i minste laget for 33-åringen. Kardashian viste også frem sin veltrente mage. 

[views:embed:node_embed:block:69930]

[views:embed:node_embed:block:69935]

Bikinien var ikke like trang på søsteren Kylie som tidligere samme dag la ut et bilde av seg selv i det samme antrekket.

 

Operasjonsrykter

Under svangerskapet gikk Kardashian opp 24 kilo og skal etter fødselen ha vært sykelig opptatt av sin egen vekt. Nå som hun har nådd idealvekten elsker realitystjernen å vise frem formene i tettsittende antrekk.

Det gikk rykter om at en vektoperasjon lå bak den nybakte morens flotte figur, men Kim har hele tiden hevdet det er knallhard trening og Atkins-dietten som er nøkkelen til suksess.

Store deler av Kardashian-klanen er i Miami der de åpner en ny DASH-klesbutikk. Hundrevis av entusiastiske fans hadde samlet seg utenfor butikken da de berømte søstrene kastet glans over åpningen.

LES OGSÅ: - Hennes frekkeste antrekk noensinne!