HOTSHOT: Malin Åkerman er et yndet objekt på den røde løperen, og nå har hun fått ny modelljobb. Foto: All Over Press
HOTSHOT: Malin Åkerman er et yndet objekt på den røde løperen, og nå har hun fått ny modelljobb. Foto: All Over Press Vis mer

Stjal jobben fra Victoria Silverstedt

Malin Åkerman overtar Victoria Silverstedts jobb.

SEHER.NO: Glamourmodellen Victoria Silverstedt (35) får ikke lenger beholde jobben som modell for kleskjeden Sisters. Nå blir den fremadstormende hollywoodstjernen Malin Åkerman (31) som overtar som frontfigur istedet.

Men hun har ikke mye til felles med sin blonde medsøster fra Sverige.

- Vi har to svært ulike karrierer. Vi er begge blonde, men ulike på mange måter. Jeg traff henne her i New York forleden og hun virker som en kul og trivelig jente, sier Åkerman til Aftonbladet.

- Men noen neste Victoria Silverstedt blir jeg nok neppe, jeg blir nok neste Malin Åkerman, sier skuespilleren til Aftonbladet.

Jobbet som modell
Den svenske blondinen slo igjennom i TV-serien ''The comeback'' for fem år siden. Og etter komediesuksessen  ''Heartbreak kid'' i 2007 har karrieren skutt fart.

Sisters-kontrakten er dog ikke Malins første modelljobb. Allerede som 17-åring ble hun oppdaget av den amerikanske modellbyrået Ford og jobbet som modell en periode. 

Malins suksess på lerretet har gitt henne en fet lommebok og på den røde løperen skrider hun rundt i kreasjoner av kjente designere.

Lavt forbruk
Men privat legger hun ikke ut en formue på klær.

- Jeg aner ikke hvor mye jeg bruker, men det er ikke så kjempemye. Jeg elsker second hand og kjøper gjerne boots som er brukte så lenge de ser litt røffe ut, sier hun.

Ifølge Sisters er byttet til Malin en del av kjedens nylansering og betyr ikke at Victoria Silverstedt ikke kan komme tilbake til kleskjeden i andre kampanjer.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Nakenhet er helt naturlig