LEKKER: Angelina Jolie strålte på LA-premieren av sin nye film «Salt» mandag kveld. Men den überkorte minikjolen skjulte hennes nyeste tatovering, som er på innsiden av skuepillerinnens høyre lår.  Foto: All Over Press
LEKKER: Angelina Jolie strålte på LA-premieren av sin nye film «Salt» mandag kveld. Men den überkorte minikjolen skjulte hennes nyeste tatovering, som er på innsiden av skuepillerinnens høyre lår. Foto: All Over PressVis mer

Stjal glansen i minimal paljettkjole

Men kjolen var ikke kort nok til å vise hennes hemmelige kjærlighetstatovering...

SEHER.NO: Superparet Angelina Jolie (35) og Brad Pitt (46) tok mandag kveld en pause fra sitt veldedighetsarbeid og sine seks barn for å kaste glans over USA-premieren på Angelinas nye film  «Salt» i LA.

Og som vanlig var de to stjernene dem som fikk mest oppmerksomhet på den røde løperen utenfor Grauman's Chinese Theatre i Hollywood.

De siste månedene har hovedrolleinnehaver Angelina sett sliten og tæret ut på de fleste bilder, men mandag kveld strålte 35-åringen i en særdeles kort minikjole besatt med svarte paljetter.

Og skuespillerinnen hadde lite imot å vise frem sine lange, velformede ben og sitt kritthvite smil til de flere hundre fremmøtte.

Den lekre minikjolen var imidlertid ikke kort nok til å vise frem filmskjønnhetens aller siste anskaffelse når det gjelder kroppskunst.

Da Vanity Fair nylig gjorde et portrettintervju med filmstjernen, la observante lesere nemlig merke til at hun hadde en ny tatovering på innsiden av det ene låret.

Men da Jolie promoterte «Salt» i Washington D.C. i forrige uke, ønsket hun ikke å fortelle hva den omtalte «kjærlighetstatoveringen» betyr.

35-åringen kunne imidlertid avsløre at tatoveringen er dedikert til mannen i hennes liv...

- Eh, den er bare for Brad, var alt hun ønsket å si.

Kroppskunsten er Angelinas 14 tatovering. Fra før av har hun blant annet koordinatene til fødselsstedet for hvert av hennes seks barn markert på kroppen.

Selv om superparet Jolie-Pitt var hedersgjestene under mandagens premiere, deltok også flere andre stjerner under filmvisningen.

Og en av de største overraskelsene var da Angelinas far, Jon Voight, som kom sammen med hennes bror, James Haven.

Angelina og Voight ble nylig venner igjen etter å ha hatt et svært turbulent og distansert forhold i flere år. 

I fjor bestemte de seg imidlertid for å begrave stridsøksen og har siden tatt opp igjen kontakten.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 
 
LES OGSÅ: - Se, nå har han tatt skjegget!