SMILTE BREDT: Matt Damon smilte så godt han kunne, men det var hans kolleger Alicia Vikander (t.v.) og Julia Stiles som fikk flest blikk under premieren på den nye «Jason Bourne»-filmen i London mandag. Foto: Rex Features
SMILTE BREDT: Matt Damon smilte så godt han kunne, men det var hans kolleger Alicia Vikander (t.v.) og Julia Stiles som fikk flest blikk under premieren på den nye «Jason Bourne»-filmen i London mandag. Foto: Rex Features Vis mer

Stjal glansen fra Matt Damon

Alicia Vikander og Julia Stiles tok «Jason Bourne»-premieren med storm i sine helt spesielle designerkjoler.

Publisert

SEOGHØR.NO: Tusenvis av fans hadde møtt opp for å få et glimt av hovedrolleinnehaver Matt Damon (45), da den nye filmen om superagenten Jason Bourne hadde premiere i London mandag.

Men Matt måtte finne seg i å stå i andre rekke da han poserte på den røde løperen, med sine skuespillerkolleger, Julia Stiles (35) og svenske Alicia Vikander (27).

Stiles har også tidligere spilt sammen med Matt Damon i Bourne-universet, mens Vikander gjør sin debut i filmen som har norsk premiere 29. juli.

Den svenske Hollywood-stjernen - poserte imidlertid verdensvant foran kameraene og fikk mange beundrende blikk på  sin skinnende Louis Vuitton-kjole.

Vikander er også kjent som kjæresten til Hollywood-stjernen Michael Fassbender (39).

Saken fortsetter under bildene.

STRÅLTE I LOUIS VUITTON: Alicia Vikander er for tiden en av Hollywoods mest populære kvinnelige skuespillere. Foto: Rex Features
STRÅLTE I LOUIS VUITTON: Alicia Vikander er for tiden en av Hollywoods mest populære kvinnelige skuespillere. Foto: Rex Features Vis mer

HILSTE PÅ FANSEN: Alicia nølte ikke med å stille opp på «selfies» med de fremmøtte tilskuerne. Foto: Xposure
HILSTE PÅ FANSEN: Alicia nølte ikke med å stille opp på «selfies» med de fremmøtte tilskuerne. Foto: Xposure Vis mer

Matchende kjoler

Julia Stiles hadde valgt en mønstret, skinnende kjole fra designeren Rubin Singer - som også matchet antrekket til sin gode venninne og kollega.

- Hun kombinerte sex appeal med en sofistikert stil, og den tettsittende havfrue-kjolen viste frem den flotte timeglassfiguren hennes, skryter Daily Mail i en kommentar.

Begge kvinnene og Damon tok seg god tid til å hilse på fansen og stilte også opp på «selfies» med flere av de fremmøtte tilhengerne.

VETERAN: Julia Stiles spiller nå i sin tredje Jason Bourne-film. Foto: Rex Features
VETERAN: Julia Stiles spiller nå i sin tredje Jason Bourne-film. Foto: Rex Features Vis mer
FÅR SKRYT: Mange ble imponert av Julias tettsittende «havfruekjole». Foto: Rex Features
FÅR SKRYT: Mange ble imponert av Julias tettsittende «havfruekjole». Foto: Rex Features Vis mer

Stolt av kona

Mye ros fikk også Matts kone Luciana Barroso, som ankom i en dyprosa kjole med høy splitt på den ene siden.

Som tilbehør hadde hun diamantøredobber og gullarmbånd.

- Hun så helt strålende ut, skryter bladet People.

Matt og Luciana har vært gift i ti år og har tre barn sammen, døtrene Isabella (10), Gia (8) og Stella (6).

STOLT AV KONA: Matt Damon legger ikke skjul på at han er like forelsket i kona Luciana, over ti år etter at de giftet seg. Foto: wenn.com
STOLT AV KONA: Matt Damon legger ikke skjul på at han er like forelsket i kona Luciana, over ti år etter at de giftet seg. Foto: wenn.com Vis mer

- Elsker å være gift

Selv om han flere ganger har blitt kåret til en av verdens mest ettertraktete mannlige skuespillere, legger ikke Matt skjul på at det kun er en kvinne for ham.

- Jeg elsker å være gift. Jeg er heldig som fant kona mi. Hvis det er noen hemmelighet for et lykkelig ekteskap, så er det vel å føle seg heldig, har han tidligere sagt til TV-programmet «Entertainment Tonight».

LES OGSÅ: - Vaktene måtte dra dem fra hverandre

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer