«Farmen kjendis»:

- Stjal fra TV-crewet

Nattlig utflukt på jakt etter mat og andre godsaker. - Skuffet, lyder svaret fra TV 2.

TØYET REGELSTRIKKEN: Flere deltakere har tatt seg store friheter i årets «Farmen kjendis». Det er ikke alle like begeistret for. Foto: Espen Solli / TV 2
TØYET REGELSTRIKKEN: Flere deltakere har tatt seg store friheter i årets «Farmen kjendis». Det er ikke alle like begeistret for. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Den tredje uken i «Farmen kjendis» er godt i gang, og så langt har det ikke manglet på drama i TV 2s populære realityserie.

De seneste ukene har Se og Hør omtalt både høylytte krangler bak kulissene, ku-krangler og fylleskandale.

I forrige uke ble det nemlig kjent at flere av deltakerne i årets sesong skal ha latt det gå sport i å smugle inn varer til gården. Med på ugjerningene var blant andre Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (27).

Deltakerne skal ha fått kloa i sjokoladeplater, kebabruller, rødvin, sprit, kaffe, saft og olje. Prisen for smuglervarene skal ha kommet på over 30 000 kroner - og regningen skal Isachsen ha tatt.

HVIT MÅNED: Adam Ezzari gjorde seg upopulær på «Farmen kjendis» da han valgte å helle ut alkoholen han fikk som storbonde. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Stjal fra container

Som om ikke det var nok, kunne TV-seerne sist søndag se at daværende storbonde Isak Dreyer (27) og hans to hjelpere, Sophie Elise Isachsen (27) og Niklas Baarli (32), fikk med seg en del flere varer fra markedet enn det som er vanlig.

Tilbake til gården hadde de med seg tyvegods som gjær, saft, en fiskestang, purre og reddik. Dreyer forsøkte også å stjele med seg en levende kylling ved å putte den i en hatt, uten å lykkes.

FIKK INN VARER: Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen har innrømmet at de tok del i en omfattende smugleroperasjon av varer til gården. Foto: Alex Iversen / TV 2
FIKK INN VARER: Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen har innrømmet at de tok del i en omfattende smugleroperasjon av varer til gården. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

Det igjen førte til at tidligere håndballspiller Kjersti Grini (50) reagerte og havnet i diskusjon med Baarli på tinget rett før tvekampen.

Det som imidlertid ikke kom frem på TV, var at det hadde skjedd mer på gården - noe som var en sterk medvirkende årsak til at Grini reagerte som hun gjorde.

- Den stjelingen på markedet kom oppå det at man hadde vært ute om natten, og at det ble stjålet syltetøy fra en container som tilhørte TV-crewet. Det visste ikke produksjonen om, men syltetøyet var noe vi koste oss med på grøten, noe som egentlig var uskyldig og gøy. Men med stjelingen fra markedet oppå dette, var jeg rett og slett redd for at «Farmen kjendis» bare skulle ende i tull videre. Heldigvis skjedde ikke det, forteller Grini til Se og Hør.

Containeren skal nemlig ha blitt funnet bare ett eller to døgn før innspillingen av programmets andre tvekamp tok til, og det er blitt hevdet at det var Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen som tøyet strikken. Etter hva Se og Hør får opplyst, skal den nattlige utflukten ha skjedd før den mye omtalte «smugleraksjonen» inne på gården.

Isachsen avviser på sin side at hun var med på en nattlig utflukt med syltetøy som utbytte:

«Det stemmer at jeg tuslet en tur på området med Isak tidlig kveld (med andre ord noe helt annet enn å snike seg ut på natten), og at vi endte der produksjonen holder til. Da kom noen fra produksjonen og ba meg om å gå tilbake, så da gjorde jeg det», skriver hun i en SMS til Se og Hør.

Se og Hør har vært i kontakt med Isak Dreyer, som ikke ønsker å kommentere saken.

NØDVENDIG: Det var helt nødvendig for «Farmen Kjendis»-deltakeren å ta med dette inn på gården. Reporter: Svend Aage Madsen. Video: Tor Lindseth/ Rød Løper Vis mer

Utbyttet fra containeren skal uansett ikke ha vært nevneverdige godsaker, ettersom dette skal ha vært en søppelcontainer uten veldig mye annet å skrive hjem om enn nettopp syltetøy, noe Grini også er inne på ovenfor.

Rant over

Kjersti Grini forklarer munnhoggeriet med Niklas Baarli på tinget før tvekampen mellom Shabana Rehman og Ingrid Simensen tok til:

- Det var litt av grunnen til at jeg følte meg så dum, for det fremsto jo som at jeg gråt fordi de hadde stjålet noen småting fra markedet. Jeg så for meg at «ok, det er sånn denne Farmen-opplevelsen skal bli». Da ville jeg heller vært hjemme hos barna mine. For på det tidspunktet handlet det om å stjele mest mulig, mener hun.

I diskusjonen på tinget etterlyste eks-håndballspilleren mer takknemlighet blant deltakerne, hvorpå hun fikk kritikk av «God kveld Norge»-profilen for ikke akkurat å vise takknemlighet selv.

DÅRLIG STEMNING: Det var ingen god stemning mellom Niklas Baarli (foran til venstre) og Kjersti Grini da det ble snakket om stjeling på tinget i søndagens «Farmen kjendis». Bak fra venstre: Dorthe Skappel og Øyunn Krogh. Foto: TV 2
DÅRLIG STEMNING: Det var ingen god stemning mellom Niklas Baarli (foran til venstre) og Kjersti Grini da det ble snakket om stjeling på tinget i søndagens «Farmen kjendis». Bak fra venstre: Dorthe Skappel og Øyunn Krogh. Foto: TV 2 Vis mer

- Det er det jeg mener med takknemlighet, bare det å være dritglad for å orke å ta seg et bad - eller å få en griseknoke, for jeg likte å jobbe hardt for å få den premien, forteller hun, før hun fortsetter:

- Det var på spørsmål om jeg syntes dette var urettferdig at det rant over for meg. Der og da hadde jeg ikke lyst til å være der lenger.

«Farmen kjendis»-deltakeren understreker imidlertid at hun ikke bærer nag til deltakere som tilsynelatende skal ha valgt å stjele fra TV-crewet i nattens mulm og mørke.

Slår tilbake

Niklas Baarli bekrefter langt på vei overfor Se og Hør at den nattlige utflukten var en av grunnene til at Grini reagerte på den måten hun gjorde etter stjelingen fra markedet.

Det samme gjør deltaker og Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk (52).

- Det var ingen hemmelighet at det foregikk noen nattlige ekspedisjoner underveis. Og jeg tror det var én av grunnene til at Kjersti reagerte som hun gjorde på tinget, ja, sier Selbekk til Se og Hør.

KLINSJ: «Farmen Kjendis» er så vidt i gang, og allerede kan vi se en konflikt utspille seg mellom Shabana Rehman og Dorthe Skappel. Det gikk så langt at en av dem ønsket å trekke seg nesten før spillet hadde startet. Reporter: Bjørn Ekker. Video: Thea Hope / Rød Løper Vis mer

Pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, forteller til Se og Hør at kanalen ikke fikk nyss i at deltakere skal ha stjålet fra en container tilhørende produksjonen, men legger ikke skjul på at de synes det er trist at deltakerne i år har tøyet regelstrikken litt vel langt.

- Denne nattlige turen var vi ikke klar over. Vi har uansett ingen grunn til å tro at de fikk med seg noen goder av betydning tilbake til gården. Vi er skuffa over at noen deltakere velger ikke å forholde seg til reglene, og skulle ønske de hadde latt være, fastslår Dahl.

LES OGSÅ: TV-profilen flytter ut av landet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer