«Farmen kjendis»:

- Stjal fra TV-crewet

Nattlig utflukt på jakt etter mat og andre godsaker. - Skuffet, lyder svaret fra TV 2.

TØYET REGELSTRIKKEN: Flere deltakere har tatt seg store friheter i årets «Farmen kjendis». Det er ikke alle like begeistret for. Foto: Espen Solli / TV 2
TØYET REGELSTRIKKEN: Flere deltakere har tatt seg store friheter i årets «Farmen kjendis». Det er ikke alle like begeistret for. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert

Den tredje uken i «Farmen kjendis» er godt i gang, og så langt har det ikke manglet på drama i TV 2s populære realityserie.

De seneste ukene har Se og Hør omtalt både høylytte krangler bak kulissene, ku-krangler og fylleskandale.

I forrige uke ble det nemlig kjent at flere av deltakerne i årets sesong skal ha latt det gå sport i å smugle inn varer til gården. Med på ugjerningene var blant andre Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (27).

Deltakerne skal ha fått kloa i sjokoladeplater, kebabruller, rødvin, sprit, kaffe, saft og olje. Prisen for smuglervarene skal ha kommet på over 30 000 kroner - og regningen skal Isachsen ha tatt.

- Stjal fra container

Som om ikke det var nok, kunne TV-seerne sist søndag se at daværende storbonde Isak Dreyer (27) og hans to hjelpere, Sophie Elise Isachsen (27) og Niklas Baarli (32), fikk med seg en del flere varer fra markedet enn det som er vanlig.

Tilbake til gården hadde de med seg tyvegods som gjær, saft, en fiskestang, purre og reddik. Dreyer forsøkte også å stjele med seg en levende kylling ved å putte den i en hatt, uten å lykkes.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer