Stjal bilder av ammende Jamie Lynn

Politiet på intens jakt etter bildetyv.

STJAL AMMEBILDER: En person skal ha stjålet bilder av Jamie Lynn mens hun ammer sin lille datter Maddie.  Foto: Stella Pictures
STJAL AMMEBILDER: En person skal ha stjålet bilder av Jamie Lynn mens hun ammer sin lille datter Maddie. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Politiet i Louisiana har nå satt i gang en intens jakt på en person som angivelig skal ha stjålet 12 bilder av Britney Spears (26), Jamie Lynn Spears (17), hennes datter Maddie og barnefar Casey Aldridge (19).

Et av bildene skal blant annet vise en ammende Jamie Lynn, hvor jentas venstrebryst skal være blottet, skriver TMZ.com.

Bildene ble tatt med Caseys digitalkamera, og da han leverte bildene til fremkalling skal noen ved fotobutikken ha stjålet ekstra kopier for deretter å forsøke å selge dem.

Fordi Jamie Lynn er under 18, vil det å selge eller kjøpe bildene være et brudd på USAs pornografilov.

Å selge bilder av en mindreårigs blottede bryst, selv om det ikke er for seksuelle grunner, kan gjøre at selgeren eller kjøperen havner i fengsel dersom de blir tatt.

I tillegg kan de som kjøper bildene bli arrestert på grunnlag av at de kjøper stjålet eiendom.

De andre bildene skal blant annet vise Britney som holder lille Maddie, samt et som viser Jamie Lynn, Britney, broren Brian, mamma Lynne Spears og pappa Jamie Spears samlet rundt sykehussengen til Jamie Lynn.

På bildet sitter 17-åringen i nattkjolen og holder babyen.

Politiet forsøker nå å finne mannen som skal ha prøvd å selge bildene. I tillegg vurderer de tiltak mot butikken som ikke har opprettholdt sine sikkerhetsrutiner.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Var utro mot gravid Jamie Lynn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer