STRÅLTE: Charlize Theron viste frem sin slanke figur i gullkjole på Dior-show.  Foto: Stella Pictures
STRÅLTE: Charlize Theron viste frem sin slanke figur i gullkjole på Dior-show. Foto: Stella PicturesVis mer

Stjal all oppmerksomhet på Dior-show

Charlize Theron så rålekker ut i minikjole.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Charlize Theron (38) hadde alles øyne på seg da hun var på Christian Diors Paris Fashion Week denne uken. Hun har vært parfymen J’adores ansikt utad i flere år, og dukket opp i en matchende gullkjole.

Charlize viste frem sine milelange ben og slanke figur, i den ettersittende minikjolen. Hun kom sammen med kjæresten Sean Penn, som stadig kastet beundrende blikk mot Theron.

Hennes korte blonde hår var krøllet og dratt vekk fra ansiktet, noe som sørget for at kjolen fikk all fokus. Sean hadde på seg en enkel svart dress med stilige solbriller.

KJÆRESTER: Charlize Theron har vært sammen med Sean Penn siden februar i år, men de to har kjent hverandre i 18 år.  Foto: Stella Pictures
KJÆRESTER: Charlize Theron har vært sammen med Sean Penn siden februar i år, men de to har kjent hverandre i 18 år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Paret som har vært offentlige siden februar, satt sammen på første rad, hvor de så svært forelsket ut, ifølge DailyMail.

Skuespiller Charlize Theron (38) og Sean Penn (53) var gode venner i mange år, før romantiske følelser oppsto.

STILIGE: Sean Penn og Charlize Theron så stilige ut på Diors moteshow, mandag.  Foto: Stella Pictures
STILIGE: Sean Penn og Charlize Theron så stilige ut på Diors moteshow, mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Sean og jeg har kjent hverandre i 18 år, og vi var til å begynne med bare veldig gode venner. Ting har gått sakte, fordi at man vet at det er en risiko for at man kan ødelegge det man har ved å involvere følelser. Vi måtte tenke nøye over det. Men til syvende og sist var det hele veldig enkelt. Det kom på en eller annen måte naturlig.

Charlize Theron var tidligere i et ni år langt forhold med den irske skuespilleren Stuart Townsend (41), men forholdet tok slutt i 2010.

Sean Penn på sin side var gift med Madonna (55) fra 1985 til 1989, og med skuespiller Robin Wright (48) fra 1996 til 2010. Han har datteren Dylan Frances (23) og sønnen Hopper Jack (21) med sistnevnte ekskone.

LES MER: Hadde aldri sett den komme