TAPTE KAMPEN: Brad Pitt og Angelina Jolie var begge nominert til Oscar-pris, men måtte begge gå skuffet hjem. Foto: All Over Press
TAPTE KAMPEN: Brad Pitt og Angelina Jolie var begge nominert til Oscar-pris, men måtte begge gå skuffet hjem. Foto: All Over PressVis mer

Stirret Angelina i ansiktet

Dette ble ikke vist på TV...

SEHER.NO: Stjernene kjempet en tøff kamp om både oppmerksomhet og priser under nattens Oscar-utdeling i Los Angeles.

Men den største spenningen knyttet seg for mange til Jennifer Anistons første møte med eks-mannen Brad Pitt (45) siden han forlot henne til fordel for Angelina Jolie (33).

Nattens filmfest var første gang de tre var i samme rom siden Brad og Jennifer (40) skilte lag i 2005.

- Jeg er utrolig nervøs, sa Jennifer til Us Magazine, før hun gikk på scenen i Kodak Theatre for å dele ut prisen for "Beste animerte film" - rett foran øynene på Brad og Angelina.

Da lysene ble slått av under presentasjonsvideoene til de nominerte, stilte Jennifer ifølge nettstedet seg foran paret og smilte til Brad - men ikke til Angelina.

Om paret - som har innrømmet at de fant tonen allerede før Brad ble skilt fra "Venner for livet"-stjernen - følte seg pinlig berørt, viste de det imidlertid ikke.

Begge de rutinerte skuespillerne smilte og klappet for Jennifer da kameraene snudde mot dem.

Se kjolene til Jennifer, Angelina og alle de andre Oscar-damene her!

Og Aniston - som kom til festen sammen med sin rocke-kjæreste John Mayer (31) - fikk skryt for hvordan hun hadde håndtert situasjonen.

- Jen klarte seg bra. Hun er proff, skrøt skuespilleren Jack Black, som delte ut pris sammen med henne.

Se kjolene til Jennifer, Angelina og alle de andre Oscar-kjendisene her!

Prisen for beste animerte film gikk til "Wall-E", mens både Angelina og Brad måtte gå skuffet hjem etter å ha tapt for Sean Penn og Kate Winslet i kampen om prisene for beste mannlige og kvinnelige hovedrolle.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her er alle årets Oscar-vinnere!