FORELSKET? Coco Sumner har funnet tonen med den ti år eldre Razorlight-rockeren Johnny Borrell. Foto: All Over Press
FORELSKET? Coco Sumner har funnet tonen med den ti år eldre Razorlight-rockeren Johnny Borrell. Foto: All Over PressVis mer

Stings datter dater rockestjerne

Coco Sumner har funnet tonen med Razorlight-stjernen Johnny Borrell.

SEHER.NO: Han har vært koblet til Hollywood-stjernen Kirsten Dunst og Harry Potter-skuespillerinnen Emma Watson. Nå har Razorlight-rockeren Johnny Borrell (28) slått kloa i den ti år yngre Coco Sumner (18) - datteren til The Police-stjernen Sting (57).

Johnny og Coco kom sammen da The Music Industry Trust Awards gikk av stabelen på Grosvenor House i London mandag, og paret så ut til å stortrives i hverandres selskap.

- Johnny og Coco hadde en flott kveld. De lo og spøkte sammen og virket helt avslappede, sier en kilde ifølge Female First.

Johnny skal ha forsøkt å holde forholdet til sin ti år yngre flamme hemmelig en stund, og det er først nå paret viser seg sammen.

I likhet med den nye mannen i sitt liv og pappa Sting, satser Coco på en musikkarriere. Bandet hennes "I Blame Coco" har nylig signert en platekontrakt med Island Records, som også har hennes far i stallen.

Debutalbumet er ventet i løpet av 2009.

- Det er veldig lyrisk sofistikert og nydelig musikalsk - det er ekte. Hun er svært interessert i reggae. Jeg er meget stolt av henne, sier styrtrike Sting.

LES OGSÅ: Sting raser mot narko-Pete

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no