Håndball-VM:

Stine om kjæresten: - Første gang det er så ordentlig som det er nå

Håndballstjernen Stine Bredal Oftedal åpner opp om sin nye kjæreste.

FORELSKET: Håndballstjernen Stine Bredal Oftedal avslører sine følelser for sin nye kjæreste i nytt intervju. Her er hun under et pressetreff i fjor. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FORELSKET: Håndballstjernen Stine Bredal Oftedal avslører sine følelser for sin nye kjæreste i nytt intervju. Her er hun under et pressetreff i fjor. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

(Se og Hør): Tidligere i høst ble det kjent at håndballstjernen Stine Bredal Oftedal (26) hadde funnet lykken med den tyske håndballstjernen Rune Dahmke (24).

Selv om paret ikke redd for å vise sin kjærlighet til hverandre i sosiale medier, har duoen vært ordknappe til pressen.

Men nå som håndball-VM for kvinner er i gang, er det vanskelig for 26-åringen å skjule sine følelser.

- Det spørsmålet måtte komme. Men ja, jeg har fått meg kjæreste. Det er første gang det er så ordentlig som det er nå, og det er veldig hyggelig, sier Stine i et intervju med VG.

Bor langt fra hverandre

Stines utkårede spiller for den tyske håndballklubben Kiel, og for det tyske håndballandslaget.

Saken fortsetter under:

My birthday girl 💃🏼❤️

Et innlegg delt av Rune Dahmke (@runedahmke)

I et tidligere intervju med TV 2 kunne Stine avsløre at de to hadde møttes via bekjente.

På den tiden spilte Stine for en fransk håndballklubb i Paris, langt unna sin forelskelse.

- Håndballverden er liten, så jeg var veldig heldig der, uttalte hun til TV 2 den gang.

Saken fortsetter under:

My smurf ❤️

Et innlegg delt av Rune Dahmke (@runedahmke)

Nå har imidlertid 26-åringen sluttet i klubben i Paris, og startet i en ny toppklubb. Denne gang for storklubben Györ i Ungarn.

- Jeg spiller med mange av verdens beste spillere hver eneste dag, og bor i en koselig by. Jeg bor nærme både Budapest og Wien, så jeg klager ikke, forteller hun i intervjuet med VG.

Får ikke spille

De fleste nordmenn tar på seg patriot-hatten når de norske håndballjentene spiller mesterskap i desember. For mange er dette en måte å komme i julestemning på, og forventningene til landslaget er skyhøye.

Hittil i Verdensmesterskapet har de norske jentene vunnet begge sine spilte kamper, men når de i kveld møter Polen til kamp, må de klare seg uten to av sine stjernespillere.

Både Heidi Løke (34) og Emilie Hegh Arntzen (23) mister nemlig kampen, etter at de har blitt matforgiftet. Det opplyser landslagets presseansvarlig Halvor Lea til Dagbladet.

MITER KAMPEN: Både Heidi og Emilie mister kveldens kamp mot Polen. Foto: NTB Scanpix
MITER KAMPEN: Både Heidi og Emilie mister kveldens kamp mot Polen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

De to pådro seg trolig matforgiftning mandag kveld, da de hadde fridag og spiste middag ute.

Ifølge Dagbladet antar landslagslegen at Heidi og Emilie vil isoleres frem til onsdag.

Til tross for at Heidi og Emilie må stå over i kveld, har de begge allerede imponert så langt i mesterskapet og hele nasjonen er trolig imponert over Løke, som ble mor for bare seks måneder siden.

Småbarnsmor

Overfor Dagbladet har Heidi, som til daglig spiller for Storhamar, forklart at hennes sønn var med i planleggingen, da det kom til VM.

- Oscar må med til VM. Det er det ingen tvil om, sa Heidi Løke til Dagbladet etter at VM-troppen var presentert.

Fra tidligere har Heidi også sønnen Alexander (10), og hun la ikke skjul på overfor avisen at det skal planlegging og god tilretteleggelse fra Norges Håndballforbund til for at kabalen skal gå opp.

HJELP PÅ VEIEN: Heidi Løke fikk lykkestein av sønnen Alexander før VM. Det skulle hjelpe henne til gull. Vis mer Vis mer

Håndballstjernen røpet også at familien trolig ville bo på samme rom som henne under mesterskapet.

- ( ... ) Oscar og Bjørn (samboer) får nok et eget rom på spillerhotellet. Jeg gleder meg veldig og er kjempemotivert før VM, sa Heidi som avslører hvordan hun får tid til både Oscar og trening for å komme seg i form.

- Det er tøffere å «få en liten en» til, men jeg har kost meg etter fødselen. Oscar sover når jeg trener. Noen ganger glemmer jeg at jeg fødte for fire måneder siden. Da forventer jeg mer av meg selv, fortsatte hun.

Ble tobarnsmor

Da Oscar kom til verden, delte 34-åringen selv den glade nyheten på sin Instagram-profil.

- En uke på overtid bestemte Oscar seg for å komme i full fart. Alexander fikk endelig sin lillebror, skrev håndballstjerna på Instagram hvor hun delte et bilde av den nyfødte.

RÅKULT: Sjekk videoen som imponerer Linn Jørum Sulland og Anja Hammerseng-Edin. VIDEO: BJØRN LANGSEM / DAGBLADET Vis mer

Det var Norges Håndballforbund som i november i fjor kom med nyheten om at Heidi ventet sitt andre barn, etter at den folkekjære håndballstjernen valgte å droppe fjorårets Europamesterskap.

- Dette er stort for oss. Bjørn og jeg er veldig, veldig glade for dette og gleder oss sammen med Alexander. Barnet er ventet i juni. Det er litt spesielt å offentliggjøre nyheten så tidlig i svangerskapet, men av hensyn til kampene i tiden framover, var det nødvendig å få nyheten ut nå. Jeg ønsker jo ikke å risikere noe fram til fødselen, uttalte Heidi Løke til håndball.no den gangen.

LES OGSÅ: Brudd for Nora Mørk