Stine (3) døde av hjertestans i barnehagen

Stine gledet seg til å gå i barnehagen. Men det var også der hun døde av hjertestans, brått og uventet.

MIDTPUNKTET: Stine spiste aldri selv, men hun elsket å være med når familien samlet seg rundt matbordet.Foreldrene er engasjerte i Vi som har et barn for lite Nils Ragnar Olsen

Anne Gilje Olsen

Henrik

Bjørn

Stine (2002 - 2005)Stine ble født med et syndrom så sjeldent at legene aldri fant noe navn på hennes diagnose *** Local Caption *** 29.10.2013: - MIDTPUNKTET: Stine spiste aldri selv, men hun elsket å være med når familien samlet seg rundt matbordet.
#
MIDTPUNKTET: Stine spiste aldri selv, men hun elsket å være med når familien samlet seg rundt matbordet. Foreldrene er engasjerte i Vi som har et barn for lite Nils Ragnar Olsen Anne Gilje Olsen Henrik Bjørn Stine (2002 - 2005) Stine ble født med et syndrom så sjeldent at legene aldri fant noe navn på hennes diagnose *** Local Caption *** 29.10.2013: - MIDTPUNKTET: Stine spiste aldri selv, men hun elsket å være med når familien samlet seg rundt matbordet. # Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Stine ble født med et syndrom så sjeldent at legene aldri fant noe navn på hennes diagnose. Og selv om tre år gamle Stine var multihandicappet, var hun mentalt frisk. Men én dag sluttet det lille hjertet å banke.

Anne Gilje Olsen (38) og Nils Ragnar Olsen (39) fra Stavanger har fått tre barn, men de har et barn for lite. Datteren Stine fikk nemlig hjertestans i barnehagen, og døde brått og uventet.

– Hun er vår engel, sier Henrik (13).

Han tar ofte den korte sykkelturen ned til søsterens grav på Hinna kirkegård sammen med lillebror Bjørn (8). Her ligger søsteren Stine Gilje Olsen, som i dag ville vært 11 år.

– Svangerskapet med Stine var tøft. Navlestrengen hennes røk før vi fikk klippet den over. Itillegg hadde hun åpen ganespalte, sier Anne.

Utfordringene sto i kø før den nyfødte piken og hennes foreldre. Tre dager etter fødselen den 10. april 2002 var de på vei til Rikshospitalet i ambulansefly. Den neste måneden gikk med til undersøkelser og utredninger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer