STIMULERTE HØNENE: Den 71 år gamle hønsebonden skal ha stimulert sine høner seksuelt.  Foto: RTL
STIMULERTE HØNENE: Den 71 år gamle hønsebonden skal ha stimulert sine høner seksuelt. Foto: RTLVis mer

Stimulerte hønene seksuelt

Nå er den tyske tv-bonden anmeldt av PETA.

SEHER.NO: En av tv-stjernene fra den tyske versjonen av "Jakten på kjærligheten" har nylig blitt anmeldt av dyrevernsorganisasjonen PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) for seksuelt misbruk av hønene sine.

Hønsebonden Hansi (71), som også er nudist, skal i siste episode av programmet, som ble sendt foran 8.6 millioner seere mandag denne uken,  ha brukt den ene fingeren sin for å stimulere sine høner seksuelt, skriver Daily Mail.

- Jeg gjør det hanen pleier å gjøre, bare med fingeren min. Det er som en orgasme for hønen. Hansi blir alltid glad når hønene er glade, skal den 71 år gamle bonden ha sagt.

Dette har, lite overraskende, fått PETA til å rase.

- Denne typen oppførsel er ulovlig og helt uakseptabel, skal en talsperson fra organisasjonen ha sagt til avisen Bild.

Nå har organisasjonen sendt inn en formel klage til den tyske TV-kanalen RTL, som sender programmet, og ønsker bonden anmeldt.

Hansi, som er kjent for å vandre rundt på gården sin i bare slagstøvler, har raskt blitt rikskjendis i Tyskland. 71-åringen meldte seg på programmet etter at hans kone, Elsa, forlot han på grunn av hans nudisme.

- Da jeg fant ut at han pleier å gå på nudiststrender, ville jeg skilles, skal Elsa ha sagt.

Hønsebonden skal imidlertid mene at hans kone er spesielt sær.

- Konen min er altfor sær. Hun ville ikke gjøre hagearbeidet toppløs og hun drakk altfor mye. Så da tittet jeg heller på nakne kvinner på stranden istedet, har Hansi sagt.

"The Farmer Wants A Wife", som tv-serien heter i Tyskland, er laget ut fra samme idé som "Jakten på kjærligheten", men i den tyske versjonen er det kun mannlige bønder som er med.

Lite overraskende var Hansi en av de ni deltagerne som ikke fant kjærligheten gjennom programmet, da hans utvalgte Marianne tilslutt nektet å ha noe med tv-bonden å gjøre.

- Man hører bestandig vitser om hva ensomme bønder gjør med dyrene sine. Men jeg blir helt kvalm. Dette er ikke del av min verden, skal Marianne ha rast.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - 70-åringer fødte tre unger!