Aqua:

Stilte opp toppløs sammen med ekskjærestene

Selv om kjærligheten tok slutt, ser det ikke ut til at kjæresteforholdene har tært på relasjonene i «Aqua».

GODE KOLLEGAER: Til tross for at kjærligheten er slutt, har de gjenværende medlemmene i Aqua tilsynelatende en god relasjon.
GODE KOLLEGAER: Til tross for at kjærligheten er slutt, har de gjenværende medlemmene i Aqua tilsynelatende en god relasjon. Vis mer
Publisert

På slutten av 90-tallet og tidlig 2000-tallet herjet den dansk-norske gruppen Aqua hitlistene med låter som «Barbie girl», «Doctor Jones» og «Cartoon Heroes».

I 2001 la gruppen bestående av Lene Nystrøm (44), René Dif (50), Søren Rasted (49) og Claus Noreen (48) opp, og foruten et par enkelt-opptredener, var det stille fra bandet i en årrekke.

Men det er ikke bare profesjonelt at flere av bandmedlemmene har hatt et nært bekjentskap.

Etter en kortere romanse med René, giftet Lene Nystrøm seg i 2001 med Søren. Etter hele 16 år som ektepar, bestemte paret seg i fjor for å gå hver til sitt.

Likevel ser det ikke ut til at kjæresteforholdene har tært på relasjonene dem imellom. Nylig delte de tre gjenværende bandmedlemmene Lene, Søren og René et lettkledd bilde av seg selv med fansen på Instagram.

Gjorde comeback

Det var i forbindelse med at bandet har opptrådt på konsertene «Grøn» rundt om i Danmark, at bandet delte det lettkledde innlegget hvor de takker fansen for årets konsert-opplevelser.

💕😂 @groenkoncert @aqua.dk

A post shared by Lene (@lenenystrom) on

Selv om det er ti år siden bandet sist sto på scenen under de tradisjonsrike konsertene rundt om i de største danske byene, har bandet gjort flere opptredener de siste årene.

I 2016 kunne nemlig bandet annonsere at de ville gjøre comeback. Den gang var det under 90-talls showet «We Love the 90's», og billettene til showet opplevde raskt et rekordsalg.

Kort tid etter ble det imidlertid kjent at comebacket ville være uten Claus Noreen, og dermed ble kvartetten til en trio.

Saken fortsetter nedenfor.

ENORM SUKSESS: Popgruppen Aqua fenget ikke bare fansen med sine raske og fengende poplåter, men stilen deres vakte også oppsikt. Her i år 2000. Foto: NTB scanpix
ENORM SUKSESS: Popgruppen Aqua fenget ikke bare fansen med sine raske og fengende poplåter, men stilen deres vakte også oppsikt. Her i år 2000. Foto: NTB scanpix Vis mer

Splitten skal ha vært helt uten drama, men Søren uttalte til svenske Aftonbladet at Aqua ikke lenger ville være det samme.

- Vi kommer alltid til å savne Claus. Han var en stor del av det hele. Det er en annen kjemi. Iblant er det lettere når man er tre i stedet for fire. Jeg tror ikke han kommer til å bli med igjen, men vi er fremdeles venner, uttalte han den gang.

Skilte seg

At Claus valgte å trekke seg fra bandet, har heller ikke vært den eneste nyheten som har preget bandet de siste årene. I fjor vår ble det altså kjent at Lene og Søren, som har barna Billy (12) og India (13) sammen, skulle skilles etter 16 år som mann og kone.

- Det var tungt å ta avgjørelsen om å skilles, men det er en avgjørelse vi har tatt sammen. Vi fortsetter som gode venner, gode partnere og ikke minst med hovedfokus på det beste for barna.

- Vi har fortsatt stor kjærlighet for hverandre, og vil alltid elske hverandre, sier Lene Nystrøm - som slapp nyheten sammen med Søren via en melding på Instagram.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKEN TOK SLUTT: I april i fjor ble det kjent at Lene Nystrøm og Søren Rasted gikk fra hverandre etter 16 års ekteskap. Her fra det spektakulære bryllupet i 2001. Foto: NTB scanpix
LYKKEN TOK SLUTT: I april i fjor ble det kjent at Lene Nystrøm og Søren Rasted gikk fra hverandre etter 16 års ekteskap. Her fra det spektakulære bryllupet i 2001. Foto: NTB scanpix Vis mer

Likevel var de klare på at bruddet ikke ville påvirke bandet, og at de forestående konsertene ville gå som planlagt.

- Vi har den største respekt for hverandre, og har delt scene enda lenger enn vi har vært et par. Jeg gleder meg enormt til å fortsette Aqua-eventyret i sommer og videre utover høsten, sa Lene videre i sin uttalelse.

Økonomisk krise

Selv om bandets popularitet kanskje skulle tilsi at medlemmene var økonomisk sikret etter den enorme suksessen over flere år, viste det seg at ikke alle medlemmene har vært like godt stilt økonomisk.

Flere av bandmedlemmene har opplevd store økonomiske utfordringer de siste årene, deriblant René.

Saken fortsetter nedenfor.

En gjennomgang av Ekstra Bladet i 2016, viste at han, gjennom selskapet sitt Dif Holding ApS, skyldte rundt fem millioner danske kroner. I tillegg fantes det svært få eiendeler tilknyttet selskapet.

I 2015 hadde han en inntekt på rundt 100 000 danske kroner. Det er penger som lå i selskapet. For å livnære seg har musikeren, som i 2003 ble dømt for vold mot sin ekskjæreste, prøvd å selge mat. Han åpnet i 2006 en restaurant i København, men også denne gikk konkurs etter kort tid.

LES OGSÅ: - Begge sitter trygt og godt i det for resten av livet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer