<strong>FORLOVET:</strong> Ingar Helge Gimle og Marte Dalseg (t.h.) er svært lykkelige, og til neste år en gang står trolig bryllupet mellom de to. Her fra «Amanda 2010», med datteren Kaja Gimle (22) ved sin venstre side. Foto: FAME FLYNET
FORLOVET: Ingar Helge Gimle og Marte Dalseg (t.h.) er svært lykkelige, og til neste år en gang står trolig bryllupet mellom de to. Her fra «Amanda 2010», med datteren Kaja Gimle (22) ved sin venstre side. Foto: FAME FLYNET Vis mer

Stilte med forlovelsesring på «Amanda-showet

Ingar Helge Gimle og kjæresten Marte Dalseg blir mann og kone.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller og TV-personlighet Ingar Helge Gimle (54) og makker Janne Formoe (36) har høstet strålende kritikker for programlederjobben de to utførte under helgens «Amanda»-prisutdeling - og for dem som fulgte ekstra nøye med var det umulig å ikke legge merke til gullet på Gimles finger.

Til Se og Hør bekrekrefter Gimle at han skal gifte seg med kjæresten Marte Dalseg (42).

- Vi forlovet oss i mai i år, forteller en tydelig forelsket Gimle til bladet.

For nøyaktig et år siden, under nettopp «Amanda»-showet, avslørte den populære skuespilleren at det var den flotte bakeri-innehaveren Marte Dalseg (42) som har stjålet hans hjerte. De to møttes under en «Skal vi danse»-sending i 2006, hvor Gimle var med som deltaker, og har vært et par siden.

Men i følge Gimle har han ikke noe hast med å gifte seg.

- Nei, jeg er jo litt oppi årene, så det haster ikke så veldig. Men vi får se om det kanskje blir tid. Om hun fremdeles vil ha meg da, sier han lurt til Se og Hør.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun har ødelagt mange ekteskap 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer