OPPFORDRER: Victoria Beckham la ut dette bildet på Twitter torsdag denne uken. Ifølge verdensstjernen skulle alle arbeidsplasser hatt en slik kontorløsning - med tredemølle under kontorpulten. Foto: Twitter / StellaPictures
OPPFORDRER: Victoria Beckham la ut dette bildet på Twitter torsdag denne uken. Ifølge verdensstjernen skulle alle arbeidsplasser hatt en slik kontorløsning - med tredemølle under kontorpulten. Foto: Twitter / StellaPicturesVis mer

Stilte i stilletthæler på tredemølla

- Alle arbeidsplasser burde ha en sånn på kontoret, sier Victoria Beckham, og får skryt av norsk tredemølle-sjef.

SEOGHØR.NO: Torsdag oppdaterte klesdesigner Victoria Beckham (38) Twitter-profilen sin med et bilde av seg selv på kontoret, gående på en tredemølle, iført skyhøye stiletthæler.

«Alle arbeidsplasser burde ha en sånn på kontoret. Det er jo helt genialt - både trening og jobbing samtidig!!», skriver firebarnsmoren.

Nå får fru Beckham skryt av salgssjef Lone Lekang i Bwell Norge, som er medeier i Kontormølla AS.

- Heia Victoria! Det at hun nå «promoterer» bruk av tredemølle på kontoret er jo med på å gi en positiv effekt og å gjøre folk mer bevisste. Hun har jo åpnet mange dører tidligere, og hun blir jo både sett og hørt. Det er positivt for å fremme bedre helsefokus på jobb, forteller Lekang til Seoghør.no.

Ifølge salgssjefen viser undersøkelser at en kontormedarbeider sitter i gjennomsnitt 12 til 13 timer på stolen hver dag.

SKRYTER: Lone Lekang, salgssjef i Bwell Norge og medeier i Kontormølla AS, synes det er flott at Victoria Beckham fremmer bruk av tredemølle på jobb. Foto: Bwell Norge
SKRYTER: Lone Lekang, salgssjef i Bwell Norge og medeier i Kontormølla AS, synes det er flott at Victoria Beckham fremmer bruk av tredemølle på jobb. Foto: Bwell Norge Vis mer

- Stillesitting medfører blant annet ryggplager, som igjen bidrar til økt sykefravær. Man kan si at «sitting is the new smoking», forklarer hun.

Til tross for at 38-åringen får skryt for sitt sporty engasjement er det flere som har sperret opp øynene hva fottøy angår. Det får Bwell-sjefen til å trekke på smilebåndet:

- Victoria er jo en flott dame, og ser sikkert veldig trendy ut i hæler. Vi anbefaler derimot ingen å bruke stiletter på tredemølla, men heller joggesko med myk såle, sier hun videre.

Det er ikke første gang Victoria Beckham bruker stiletthæler i uvanlige situasjoner. Ved juletider i fjor tvitret hun nemlig bilder av seg selv på toppen av en stige - iført hæler - mens hun pyntet juletreet.

LES OGSÅ: Victoria Beckham innrømmer å ha fikset på puppene