Stilte i sandaler på den røde løperen

Emma Thompson droppet både stiletthælene og designerkjolen på SAG Awards.

SEOGHØR.NO: Britiske Emma Thompson (54) er ikke kjent for å være selvhøytidelig, og hun har tidligere rast mot utseendepresset unge skuespillerinner opplever.

Og på Screen Actors Guild Awards i Hollywood lørdag kveld, satte «Love ACtually»-stjernen komfort i første rekke.

Etter å ha kastet fra seg stiletthælene på Golden Globe-scenen forrige helg, gikk Oscar-vinneren like greit for helt flate sandaler på denne helgens prestisjefylte prisutdeling.

Saken fortsetter under bildet.

SLITSOMME SKO: Emma Thompson droppet skoene både på Golden Globe-scenen og etterfesten forrige helg, og klok av skade stilte hun i sandaler på SAG Awards.  Foto: FameFlynet
SLITSOMME SKO: Emma Thompson droppet skoene både på Golden Globe-scenen og etterfesten forrige helg, og klok av skade stilte hun i sandaler på SAG Awards. Foto: FameFlynet Vis mer

54-åringen, som var nominert til både en Golden Globe og en SAG Award for sin rolle i «Saving Mr. Banks», stilte på den røde løperen i et par lekre, gullglitrende sandaler fra Christian Louboutin - kjendisfavoritten som er mest kjent for sine skyhøye hæler.

- De er så vakre og jeg er så glad og fornøyd, fortalte en opplagt Thompson til E!-journalist Giuliana Rancic ifølge People.

«Fornuft og følelser»-stjernen droppet også noen rådyr designerkjole, og kunne røpe at den sorte kjolen med perlebroderier derimot var et vintagekupp fra 1930-tallet.

Den avslappede looken ble komplett med en diskré, sort clutchveske fra Lauren Merkin, frisk makeup og glitrende øredobber.

Saken fortsetter under bildet.

I SLAG: 54-åringen slo av en prat med flere venner på den røde løperen - blant andre Tom Hanks og hans kone, Rita Wilson (t.h). Foto: Jen Lowery / Splash News/ All Over Press
I SLAG: 54-åringen slo av en prat med flere venner på den røde løperen - blant andre Tom Hanks og hans kone, Rita Wilson (t.h). Foto: Jen Lowery / Splash News/ All Over Press Vis mer

Thompson forlot trolig SAG Awards-festen uten å måtte ta skoene i hånden, men hun dro tomhendt hjem på flere vis. Noe overraskende ble det ingen pris på henne, i likhet med under Golden Globe, for rolleprestasjonen i «Saving Mr. Banks».

Da hun ikke engang ble nominert til Oscar for samme kritikerroste hovedrolle, var det flere som reagerte (eksterne lenker, journ.anm.).

 

Her er hele listen over SAG Awards 2014-vinnerne:

Beste mannlige hovedrolleinnehaver:

Matthew McConaughey - «Dallas Buyers Club»

Beste kvinnelige hovedrolleinnehaver:

Cate Blanchett - «Blue Jasmine»

Beste mannlige birolleinnehaver:

Jared Leto - «Dallas Buyers Club»

Beste kvinnlige birolleinnehaver:

Lupita Nyong'o - «12 Years A Slave»

Fremragende opptreden av en hel rollebesetning:

«American Hustle»

Beste skuespiller i en miniserie eller TV-film:

Michael Douglas - «Behind The Candelabra»

Beste skuespillerinne i en miniserie eller TV-film:

Helen Mirren - «Phil Spector»

Beste skuespiller i en TV-serie (Drama):

Bryan Cranston - «Breaking Bad»

Beste skuespillerinne i en TV-serie (Drama):

Maggie Smith - «Downton Abbey»

Beste skuespiller i en TV-serie (Komedie):

Ty Burrell - «Modern Family»

Beste skuespillerinne i en TV-serie (Komedie):

Julia Louis-Dreyfus - «Veep»

Ensemble i en dramaserie:

«Breaking Bad»

Ensemble i en komiserie:

«Modern Family»

 

LES OGSÅ: - Jeg var klinisk depressiv