Stilte i hypnotiserende antrekk

Gwen Stefani tok den helt ut på lanseringen av eget barneklesmerke.

HYPNOTISERENDE: Artistens antrekk var av slangeskinn og dersom man stirrer for lenge på henne er det mulig at ting går litt rundt... Foto: All Over Press
HYPNOTISERENDE: Artistens antrekk var av slangeskinn og dersom man stirrer for lenge på henne er det mulig at ting går litt rundt... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se de hypnotiserende bildene av popstjernen nederst i saken!

SEHER.NO: Det var i forbindelse med lanseringen av barneklesmerket «Harajuku Mini» i Los Angeles tidligere denne uken at Gwen Stefani (41), designeren bak merket, stilte i en noe hypnotiserende buksedress.

Den sort-hvite drakten var i slangeskinn og det var vanskelig for de oppmøtte å ta blikket fra den «edgy» blondinen - noe som muligens var meningen.

Under promoteringsshowet gikk Stefani og hennes to sønner Zuma (3) og Kingston (5) på catwalken, til stor jubel fra de fremmøtte - der i blant mange av 41-åringens kjendisvenner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi er på god vei til å bli kjærester 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer