GJENNOMSIKTIG DRAKT: Pamela Andersons drakt i Baywatch viste langt mindre enn drakten hun bar på motevisning denne uken... Foto: All Over Press
GJENNOMSIKTIG DRAKT: Pamela Andersons drakt i Baywatch viste langt mindre enn drakten hun bar på motevisning denne uken... Foto: All Over PressVis mer

Stilte i gjennomsiktig badedrakt

Baywatch-drakten skjulte langt mer enn 42-åringens nye badedrakt...

SEHER.NO:  "Baywatch"-stjernen Pamela Anderson (42) har gjort karriere av å være "dum og blond", og selv hevder 42-åringen at hun slett ikke har noe imot stempelet.

På et moteshow i New York denne uken fikk Pamela folk til å sperre opp øynene igjen, da hun dukket opp i en gjennomsiktig sølvbadedrakt på et moteshow med designeren Richie Rich.

Blondinen ble superstjerne på 90-tallet for rollen sin som badevakt i "Baywatch", og nylig uttalte den flotte 42-åringen at hun aldri kommer til å slutte å kle av seg.

- Jeg tror jeg aldri kommer til å slutte å kle av meg. Jeg vil fortsatt se heit og deilig ut! Noen ganger tar jeg bare på meg en bikini, og kjører guttene til skolen. Det er så kjedelig når folk prøver å kle seg så trendy hele tiden, sa hun til The Mirror.

Det er over ti år siden "Baywatch"-stjernen Pamela Anderson og rockeren Tommy Lee var gift. Siden den gang har de blitt gjenforent en rekke ganger.

De har guttene Brandon (13) og Dylan (11) sammen. Pamela var inntil nylig sammen med elektrikeren Jamie Padgett, men ifølge rykter skal dette forholdet nå være over..

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Jeg har lidd i 10 år
DUM OG BLOND: "Baywatch"-stjernen Pamela Anderson har slett ikke noe i mot at folk gjør ser på henne. Her danser hun med designeren Richie Rich. Foto: All Over Press
HOLDER SEG GODT: At denne dama er 42 er ikke lett å se...
GJENNOMSIKTIG DRAKT: Pamela Andersons drakt i Baywatch viste langt mindre enn drakten hun bar på motevisning denne uken... Foto: All Over Press
VET Å SKAPE OVERSKRIFTER: Pamela Anderson skaper alltid blest rundt moteshowene hun er med på. Foto: All Over Press
BALLONGPARTY: Pamela Anderson omgitt av ballonger på catwalken. Foto: All Over Press