Coachella:

Stilte i dristige antrekk på festival

Superstjernene viste seg fram på Coachella. 

I FULL SVING: Coachella arrangeres i disse dager i California. Superstjerner, modeller og normale festivalgåere møter opp for å se sine favorittartister, drikke alkohol, kose seg og ikke minst - vise seg fram. Her ser vi modellene Kiaran Jade, Nicole Williams og realitystjerne Kylie Jenner. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
I FULL SVING: Coachella arrangeres i disse dager i California. Superstjerner, modeller og normale festivalgåere møter opp for å se sine favorittartister, drikke alkohol, kose seg og ikke minst - vise seg fram. Her ser vi modellene Kiaran Jade, Nicole Williams og realitystjerne Kylie Jenner. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvert år trekker tusenvis av mennesker ut til ørkenen i California for å delta på den store Coachella-festivalen. Verdens beste og mest respekterte artister opptrer for amerikanerne, og det er massevis av aktiviteter på området.

Festivalen har dessuten blitt en catwalk for verdens største stjerner, som gjerne fiffer seg opp litt ekstra før de dukker opp. Det finnes et eget VIP-sted på området, der stjerner som Kylie Jenner, Rihanna, Lady Gaga og Miley Cyrus er kjent for å henge.

Det som er spesielt med Coachella er at den arrangeres to helger på rad. Den første helgen er allerede i full sving, og kjendisene har troppet opp for å se artister og band som Radiohead, Kendrick Lamar og The xx opptre.

Mange av dem dukket opp i svært dristige antrekk.

highlighter hair 🌈

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Viste seg fram i ny parykk

Kardashian-klanens yngste, Kylie Jenner, er blant dem som har vekket mest oppsikt denne helga. Det er dog ikke hennes tettsittende og korte kjole som får Instagram til å gå varmt, men heller hennes nye neonparykk.

Jenner gule parykk har generert flere millioner likerklikk og visninger på nettstedet. Hun var fredag på festivalen sammen med bestevenninna Jordyn, og har lagt ut en video av seg selv som spiser hamburger på VIP-området.

Realitystjernen var såpass gira på å dra til festivalen at hun satte seg på et privatfly for å komme frem i tide. På flyet hadde hun på seg sko fra Vetements og Reebok, et skopar som i disse dager selges for 6500 kroner.

🚀🚀

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Jenner hadde også veske fra Louis Vuittons samarbeid med Stephen Sprouse, som på grunn av sin sjeldenhet går for flere titalls tusen på auksjons-nettsider.

Flere stjerner

Det er flere år siden «High School Musical» var stort, men denne helga ble fans verden over minnet på suksessen - da både Ashley Tisdale og Vanessa Hudgens troppet opp på festivalområdet.

Ok here we go! #coachella2017

Et innlegg delt av Ashley Tisdale (@ashleytisdale)

Tisdale stilte i et lyst denimantrekk, med et belte fra Gucci og store solbriller. Som overdel hadde hun en deminjakke og en bikinioverdel. Hudgens hadde på sin side latt seg inspirere av indianerkulturen, og stilte i en topp i brunt, semsket skinn. Brodert inn i toppen var flere blomster.

I've owned this top for years and it always makes me so happy when I wear it 😝😝 #vintage

Et innlegg delt av Vanessa Hudgens (@vanessahudgens)

«Jeg har hatt denne toppen i flere år, og jeg blir alltid så glad når jeg bruker den», skrev stjernen.

Andre stjerner som Katy Perry, supermodell Ashley Graham og Emily Ratajkowski var også til stede under festivalen. Se alle de flotte bildene under:

#coachella vibin'

Et innlegg delt av A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham)

Coachella weekend has begun...

Et innlegg delt av Nick Jonas (@nickjonas)

COACHELLA

Et innlegg delt av Emily Ratajkowski (@emrata)

Thank Goddess ✨💫🌙 📸@janellshirtcliff

Et innlegg delt av KATY PERRY (@katyperry)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer