Morten Thoresen:

Stilte ett krav til TV 2

- Stakkars de som skulle ha det hotellrommet etter meg, sier «Forræder»-deltakeren.

FIKK TRENE: Morten Thoresens (til høyre) store mål er VM i bryting i Serbia. Derfor var det uaktuelt for 26-åringen å gå gjennom hele «Forræder» uten å få trene. Her sammen med Tom Egeland og Karianne Amlie. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FIKK TRENE: Morten Thoresens (til høyre) store mål er VM i bryting i Serbia. Derfor var det uaktuelt for 26-åringen å gå gjennom hele «Forræder» uten å få trene. Her sammen med Tom Egeland og Karianne Amlie. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Landslagsbryter Morten Thoresen (26) er i disse dager å se i TV 2-suksessen «Forræder». Men innspillingen av programmet var mye tøffere enn hva den beinharde 26-åringen noensinne hadde drømt om, både fysisk og psykisk.

- Jeg er ganske rå på det fysiske, det visste jeg - og jeg vet også at jeg kan være ganske rå på det psykiske. Men altså, dette er nesten umulig å forklare, hodet mitt var så stappfullt etter et par dager der inne at det var like før det brant på dass. Det var helt galskap, forteller bryteren til Se og Hør.

NEKTET: Én av høstens «Forræder»-deltakere fikk en fysisk reaksjon på å bli utnevnt som forræder. Da ble valget enkelt. Reporter: Thale Kristensen. Video: Kine Falch / TV 2 Vis mer

- Sykkel ved senga

Thoresen, som har rollen som forræder i spillet, beskriver opplevelsen som at han gikk mer og mer inn i en form for «forvirringstilstand».

- Jeg måtte tenke og oppføre meg som en lojal, mens jeg måtte handle og også tenke som en forræder. Det ødela hodet mitt til slutt, jeg var rett og slett ille ute.

Til Dagbladet bedyrer TV-profilen, som snart deltar i VM i bryting i Serbia, at han hadde spesielt ett krav til produksjonen og TV 2 for at han i det hele tatt skulle vurdere å takke ja til å bli med i spillet.

TV-AKTUELLE: Bakerst, fra venstre: Viggo Venn, Petter «Katastrofe» Kristiansen, David Mokel, Desta Marie Beeder, Oskar Westerlin, Carina Olset, Karianne Amlie, Fridtjof Såheim og Kjersti Grini. Foran: Frode Grodås, Even Northug, Marlene Stavrum, Bjørg Thorhallsdottir, Morten Thoresen, Marthe Bratberg, Tamanna Agnihotri, Eva B. Ragde, Michael Andreassen, Sunniva Rose, Tom Egeland, Jon Martin Henriksen og programleder Mads Hansen. Foto: Espen Solli / TV 2
TV-AKTUELLE: Bakerst, fra venstre: Viggo Venn, Petter «Katastrofe» Kristiansen, David Mokel, Desta Marie Beeder, Oskar Westerlin, Carina Olset, Karianne Amlie, Fridtjof Såheim og Kjersti Grini. Foran: Frode Grodås, Even Northug, Marlene Stavrum, Bjørg Thorhallsdottir, Morten Thoresen, Marthe Bratberg, Tamanna Agnihotri, Eva B. Ragde, Michael Andreassen, Sunniva Rose, Tom Egeland, Jon Martin Henriksen og programleder Mads Hansen. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Han krevde nemlig å få trene. Ikke bare litt, men hver eneste dag.

- Ja, det var ett av kravene mine for å bli med i programmet. Jeg hadde med meg en strikk, og hadde en sykkel stående ved siden av senga på hotellrommet. Ha ha, stakkars de som skulle ha det hotellrommet etter meg. Og så hadde jeg treningssenter tilgjengelig, røper han.

- Så du fikk dra på treningssenter også?

- Ja, så lenge jeg dro dit virkelig grytidlig.

- Hodet kortsluttet

Som forræder ble dagene ekstra lange for Thoresen. Sammen med de to andre forræderne måtte han nemlig opp i konklaven på «nattetid» hver dag, mens de lojale var på plass på hotellrommene sine.

- Altså, det var så lange dager! I tillegg trente jeg to ganger om dagen, så det er ikke rart at hodet mitt kortsluttet fullstendig. Den ene dagen var det én i produksjonen som nektet meg å trene, og jeg ga bare beskjed om at jeg var helt enig. På det tidspunktet var det blytungt.

Det psykologiske spillet starter allerede i første episode av «Forræder», som fører til at en av deltakerne tar til tårene. Reporter: Kine Falch. Video: Jenny Emilie Aas / TV 2 Play Vis mer

Presseansvarlig for Forræder i TV 2, Nina Engh, bekrefter at flere deltakere fikk tillatelse til å trene i innspillingsperioden.

- Det er flere profiler som har hatt ønske om treningsfasiliteter under innspillingen av «Forræder». Vi er opptatt av at deltakerne har det bra under spillet og oppholdet, og tilrettelegger for at profilene får tilbud om trening. Dette tilbudet har spillerne fått i alle sesonger, sier hun til Se og Hør.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer