Stilte Arnold i skyggen på egen filmpremiere

Den sexy skuespilleren stjal oppmerksomheten i minimal kjole

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Muskelbunten Arnold Schwarzenegger (65) er endelig tilbake i filmsirkuset og er for tiden travelt opptatt med å promotere den nye filmen sin, «The Last Stand». På premieren i London denne uken ble han likevel satt fullstendig i skyggen av sin sexy medskuepiller Jamie Alexander (28).

I en kort minikjole med åpen front tok det unge stjerneskuddet pusten av alle på den røde løperen, og London-kulden så hun ikke til å bry seg noe om.

«The Last Stand» er Arnolds første store filmproduksjon siden «Terminator 3: Rise of the Machines» i 2003, og hovedpersonen selv trives med å være tilbake.

- Jeg nyter dette og jeg elsker å underholde mennesker. Jeg likte godt å være ordfører i California i syv år, men nå trives jeg med å underholde igjen. Det er herlig å være tilbake igjen.

Arnold høster også skryt fra de andre skuespillerne i filmen. Både Johnny Knoxville (41) og nevnte Jamie Alexander er fulle av lovord.

- Han er en flott mann som er veldig jordnær. Når han snakker til deg, så snakker han kun til deg. Det gjorde meg veldig rolig. Etter det hadde vi det bare morsomt, forklarer Knoxville.

Alexander på sin side er veldig imponert over at Arnold i en  alder av 65 fremdeles gjør sine egne stunts.

- Det er som han aldri har sluttet å lage filmer. Det er en scene i filmen der han hopper fra et hustak og faller gjennom tre etasjer. Det er det han som gjør. Ingen stuntmann, sier hun.

Filmen har premiere i Norge i mars.

LES OGSÅ: Davy får ny TV 2-jobb

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer