AVSLØRTE JON SNOWS SKJEBNE: Det har vært mange forventninger knyttet til Kit Harringtons karakters skjebne i «Game of Thrones», og én heldig politimann fikk stjernen til å avsløre sin store hemmelighet – er Jon Snow i live eller ei? Foto: Scanpix
AVSLØRTE JON SNOWS SKJEBNE: Det har vært mange forventninger knyttet til Kit Harringtons karakters skjebne i «Game of Thrones», og én heldig politimann fikk stjernen til å avsløre sin store hemmelighet – er Jon Snow i live eller ei? Foto: ScanpixVis mer

Stilt til veggs av politimann

Kit Harrington avslørte «Game of Thrones'» største hemmelighet for å unngå fartsbot.

SPEKULASJONER: Det siste vi så av Kit Harringtons Jon Snow i sesong fem av «Game of Thrones», var at han lå blødende på bakken etter å ha bli knivstukket. Siden den gang har det blitt heftig spekulert i om karakteren virkelig døde eller om han på mirakuløst vis overlevde – nå er det bekreftet at sistnevnte stemmer.  Foto: HBO / Album
SPEKULASJONER: Det siste vi så av Kit Harringtons Jon Snow i sesong fem av «Game of Thrones», var at han lå blødende på bakken etter å ha bli knivstukket. Siden den gang har det blitt heftig spekulert i om karakteren virkelig døde eller om han på mirakuløst vis overlevde – nå er det bekreftet at sistnevnte stemmer. Foto: HBO / Album Vis mer

SEOGHØR.NO: Siden den første «Game of Thrones»-episoden kom ut i 2011, har serien blitt en av de mest populære gjennom tidene; hele 8.11 millioner benket seg foran TV-skjermen da forrige sesongavslutning ble sendt i USA.

Spoiler-advarsel: Dersom du ikke har sett de ferskeste episodene av «Game of Thrones» og ikke vil vite hva som skjer, bør du slutte å lese nå.

Serien har flere hovedkarakterer, men Jon Snow – som spilles av Kit Harrington (29) – er en av de klare seerfavorittene. Det var knyttet mange forvetninger til rollefigurens skjebne etter at han ble knivstukket og etterlatt for å dø i siste episode av sesong fem i fjor sommer.

Det store spørsmålet blant fansen var selvfølgelig: Er Snow virkelig død eller overlever han på mirakuløst vis?

Både Harrington selv og flere andre «GOT»-skuespillere gikk ut i mediene for å bekrefte at den populære karakteren virkelig var borte – men i etterkant har det vist seg at det var løgn.

Saken fortsetter under bildet.


I episode to av sesong seks ble Snow nemlig vekket til live igjen ved hjelp av magi.

Nå avslører Harrington at det var svært få mennesker som visste at rollefiguren hans kom til å returnere; foreldrene hans, kjæresten og tidligere «GOT»-kollega Rose Leslie (29), noen nære venner – og en tilfeldig politimann.

Dét kom frem da han nylig besøkte talkshow-verten Jimmy Fallon (41).

Etter at han ble stoppet for å ha kjørt en god del kilometer over fartsgrensen, fikk han et uvanlig valg av den aktuelle politimannen.

«Han sa: 'Hør her. Vi kan gjøre dette på en av to måter. Du kan enten følge etter meg tilbake til politistasjonen hvor jeg arresterer deg, eller så kan du fortelle meg om du lever i neste sesong'. Jeg så på han og innrømte at jeg lever. Da svarte han 'OK, god tur videre, Lord Commander'», fortalte en lattermild Harrington.

Se video av intervjuet under.

​LES OGSÅ: Her overrasker «Game of Thrones»-stjernen fansen