NATURLIG VAKKER: Jamie Lee Curtis er en av få Hollywood-stjerner som viser frem sitt sanne jeg. Hun nekter blant annet å farge sin grå hårmanke. Foto: All Over Press
NATURLIG VAKKER: Jamie Lee Curtis er en av få Hollywood-stjerner som viser frem sitt sanne jeg. Hun nekter blant annet å farge sin grå hårmanke. Foto: All Over PressVis mer

Stiller toppløs som 50-åring

Jamie Lee Curtis er stolt av kroppen sin.

SEHER.NO: "En fisk ved navn Wanda"-skuespilleren Jamie Lee Curtis (49) stiller toppløs i mai-utgaven av magasinet "American Association of Retired Persons".

- Jeg poserer toppløs i en alder av 50 år for å vise eldre kvinner at de fremdeles kan være vakre, sier hun ifølge The Daily Mail.

Hun forteller videre at hun gjerne viser alt for å overbevise kvinnene om at så lenge de tar vare på kroppen sin kan de se fantastiske ut.

- Jeg vil bli eldre. Jeg synes faktisk at man får en stor dose selvbevisthet når man blir eldre. I tillegg føler jeg meg mye flottere nå enn da jeg var 20. Jeg er sterkere og smartere på alle måter, sier hun ifølge nettstedet entertainmentwise.com.

For fire år siden gikk Jamie, som topper listen over tidenes mest sexy filmstripp, også med på å stille opp på et cover uten sminke og kun iført undertøy. Den gangen nektet hun magasinet å retusjere kroppen sin fordi hun ønsket å vise den frem slik den var.

- Jeg begynte å spise mye sunnere og unngikk ting jeg tidligere ukritisk puttet i munnen. I løpet av et år gikk jeg ned ti kilo. Nå står jeg opp hver dag fylt med energi. Jeg spiller tennis tre ganger i uken og driver med yoga.

LES OGSÅ: Curtis gir mødrene skylda for livsstilen til "trio truseløs"