Justin Bieber:

Stiller skyhøyt krav til fansen

Superstjernen vekker oppsikt med nytt Instagram-innlegg.

KRAVSTOR: Popstjernen Justin Bieber jobber med nytt album, men har tilsynelatende ikke hastverk - i hvert fall ikke hvis fansen ikke leverer på Instagram. Her sammen med kona Hailey i Beverly Hills. Foto: Splash News/ NTB scanpix
KRAVSTOR: Popstjernen Justin Bieber jobber med nytt album, men har tilsynelatende ikke hastverk - i hvert fall ikke hvis fansen ikke leverer på Instagram. Her sammen med kona Hailey i Beverly Hills. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Den kanadiske popstjernen Justin Bieber (25) fikk sitt gjennombrudd som 13-åring, og ble i løpet av kort tid et stort tenåringsidol. 25-åringen har en enorm fanskare som går under navnet «Beliebers», og i 2012 ble han kåret til den tredje viktigste kjendisen i verden av magasinet Forbes, ifølge US Weekly.

Bieber har derimot ikke gitt ut noe ny musikk siden 2015, da han slapp albumet «Purpose». Etterspørselen om ny musikk fra stjernen har derfor vært stor de siste årene.

Normalt sett lar man det ikke være opp til fansen om man skal utgi ny musikk eller ei, men Justin Bieber er heller ikke kjent for å være som de fleste andre artister.

Det beviser han nå nok en gang når han stiller et voldsomt krav til fansen.

Fanger oppmerksomheten

På Instagram har Bieber delt et innlegg med sine 120 millioner følgere, hvor han ber om spesifikt 20 millioner likerklikk på innlegget sitt for at fansens ønske om ny musikk skal gå i oppfyllelse i nærmeste fremtid.

25-åringen lover også at det kommende albumet skal slippes før jul om han får nok likerklikk.

- Del det, lik det, post det på Instagrams historiefunksjon, jeg må se etterspørselen. Jeg elsker dere, og er spent på dette. Jeg er nesten ferdig, men støtten fra dere vil få meg til å bevege meg raskere, skriver Bieber.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer