VÅGAL: Den 20 år gamle skuespilleren, sangeren og modellen er kjent for sin rocka stil og til tider temmelig utfordrende oppførsel. Nettstedet Celebuzz mener at Taylor Momsen nærmest stiller skandaleprinsesse Miley Cyrus i skyggen med sin nye video.  Foto: FameFlynet
VÅGAL: Den 20 år gamle skuespilleren, sangeren og modellen er kjent for sin rocka stil og til tider temmelig utfordrende oppførsel. Nettstedet Celebuzz mener at Taylor Momsen nærmest stiller skandaleprinsesse Miley Cyrus i skyggen med sin nye video. Foto: FameFlynetVis mer

Stiller naken på albumcover og i video

- Helt seriøst, hun begynner å få selv Miley Cyrus til å virke tam.

SEOGHØR.NO: Den amerikanske sangeren og skuespilleren Taylor Momsen (20) er kjent for sitt rocka utseende og heftige sceneshow med bandet The Pretty Reckless.

Og i forkant av lanseringen av albumet «Going To Hell» gjør visst den tidligere «Gossip Girl»-stjernen sitt for å skape blest om plata.

I januar delte hun et bilde av platas LP-cover på Twitter-profilen sin - der blondinen poserer kliss naken med ryggen mot kamera, kun tildekket av et noe komisk utformet kors-symbol.

Nå er også musikkvideoen til platas første singel, «Heaven Knows», kommet. Og der viser 20-åringen i hvert fall ikke mindre hud.

I en av scenene river hun opp den sorte, fotside skjorta hun er iført, og blotter både brystene og resten av kroppens fremside. Igjen blir hun kun «sensurert» av det korslignende, strategisk plasserte symbolet.

Ifølge nettstedet Celebuzz har Momsen selv vært med på å regissere den frekke videoen, og de legger ikke skjul på hvor utfordrende de synes den unge stjernen er blitt.

- Helt seriøst, hun begynner å få selv Miley Cyrus til å virke tam, er kommentaren til videoen.

Synes du den ferske musikkvideoen til Taylor Momsen og The Pretty Reckless går for langt? Se den nedenfor og døm selv!

Høsten 2012 kastet den utagerende sangeren også klærne i en video - den gang til «Under The Water».

LES OGSÅ: - Jeg er en av verdens største feminister