Stiller naken nok en gang

Den veldreide tobarnsmoren viser frem sin berømte bakdel i ny, vågal bildeserie.

SELVSIKKER: Realitystjernen Kim Kardashian har kastet klærne titalls ganger, både på forsiden av magasiner og i sosiale medier. Foto: wenn.com
SELVSIKKER: Realitystjernen Kim Kardashian har kastet klærne titalls ganger, både på forsiden av magasiner og i sosiale medier. Foto: wenn.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et bilde publisert av mertalas (@mertalas)

SEOGHØR.NO: I Hollywood kryr det av stjerner som mer enn gjerne dukker opp i minst mulig, både på rød løper og til hverdags.

Tidligere har Miley Cyrus (23) gitt de oppmøtte hakeslepp i sine avslørende antrekk, og i forrige uke overrasket popstjernen Rihanna (28) da hun forlot hotellet sitt i en gjennomsiktig kjole – uten BH.

Likevel er det nok Kim Kardashian (35) som er mest kjent for å titt og ofte vise frem sin veldreide kropp.

Blant annet fikk realitystjernen nettet til å koke i 2014; hun stilte nemlig opp kliss naken for magasinet Paper. Det skapte også furore da hun i mars i år, kun tre måneder etter at hun fødte sønnen Saint (6 mnd.), delte et nakenbilde på sin populære Instagram-konto.

Nå gjør tobarnsmoren det igjen.

For bare få timer siden la hun ut enda et vågalt bilde av seg selv, hvor den formfulle brunettens berømte bakdel tar mye av fokuset.

Saken fortsetter undet bildene.


«Hemmelig prosjekt», lyder Kims bildetekst enkelt og greit.

Stjernen har også valgt å tagge fotografen, kjendisfavoritt Mert Alaş (45) – som igjen har lagt ut enda et bilde fra den hemmelige photoshooten. Her ser man kun realitystjernens bryster, som hun dekker møysommelig med hendene.

Ville gå ned 30 kilo etter fødselen

Det er altså ingen hemmelighet at 35-åringen elsker å vise frem kroppen sin, og dermed gjør hun alt for å beholde sin smekre figur.

Etter at hun fikk sitt andre barn med ektemannen Kanye West (38) i desember i fjor, avslørte Kim at hun hadde som mål å gå ned hele 30 kilo.

Allerede i januar røpet hun at hun hadde kvittet seg med 14 kilo, og at hun samarbeidet med Atkins for å nå vektmålet sitt.

Videre avslørte den yppige TV-stjernen akkurat hvor mange kilos vektøkning svangerskapet innebar. Samtidig røpet Kim at hun ikke vil slutte med slankingen når hun veier det samme som før hun ble svanger med sønnen.

- Jeg la på meg cirka 27 kilo under graviditeten, men jeg har veid cirka 4,5 kilo mer enn tidligere de siste årene. Så nå er det på tide virkelig å nå målet mitt, twitret hun den gang.

TOBARNSMOR: I desember ble Kim Kardashian og Kanye West foreldre for andre gang da Saint (til venstre på pappa Kanyes arm) kom til verden. Fra før av hadde de datteren North (til høyre). Foto: Splash News
TOBARNSMOR: I desember ble Kim Kardashian og Kanye West foreldre for andre gang da Saint (til venstre på pappa Kanyes arm) kom til verden. Fra før av hadde de datteren North (til høyre). Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Nå letter hun på sløret om skilsmisseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer