Stiller med to sanger i Grand Prix

Ben Adams har skrevet to av sangene til den første delfinalen, men står ikke på scenen selv.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lørdag er det første delfinale i Melodi Grand Prix i Steinkjer, og onsdag avslørte NRK hvilke artister som står på scenen. Mange er velkjente navn, men ikke alle stjernene står på scenen. A1-vokalist Ben Adams (31) har skrevet to av sangene, men kommer ikke til å fremføre dem selv. 

«Sleepwalking» vil bli sunget av Carina Dahl (27), mens «Give A Little Something Back» blir fremført av Julie Bergan (18). 

- Nå er det kun opp til dem. Det er veldig fint å bare kunne lene seg tilbake å slappe av med en drink og slippe å fremføre låtene selv. Men jeg konkurrer på en måte mot meg selv. Noe som føles litt rart, sier Adams til Seoghør.no.

«Sleepwalking»  er resultatet av et samarbeid mellom Adams, Dahl og Søren Pagh, mens «Give A Little Something Back» har han skrevet sammen med Bergan og sin norske kjæreste Sara Skjoldnes (21).

Paret synes det går fint å samarbeide om musikk. 

- Det er koselig og interessant. Vi sier akkurat det vi mener til hverandre. Hvis han mener idéene mine er dårlig forteller han meg det, og på den måten går det fortere. Vi er ikke redde for å såre hverandre, forteller Sara. 

Selv om de kan være uenige har ikke låtskrivingen ført til krangler for kjæresteparet. 

- Vi krangler ikke, men vi blir ofte gretne. Da går vi inn på hvert vårt rom og kan snakke sammen siden, sier Skjoldnes. 

- Så har vi sex og så er alt bra igjen, spøker Adams.  

I 2010 sto Adams selv på scenen under den norske Grand Prix-finalen, der han fremførte «Don't Wanna Lose You Again» sammen med resten av A1. Bandet havnet på en andreplass bak Didrik Solli-Tangen. 

Likevel tror ikke briten at de to jentene trenger noen tips fra ham.


- De trenger ingen tips fra meg. Carina har vært med i MGP før og vet hva det handler om. Julie er en ny artist som jeg nettopp har signert til en managementavtale.  LES OGSÅ: - Useriøst av dommerne å bytte plasser

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer