UTEN EN TRÅD: Miley Cyrus har aldri vært redd for å vise frem litt hud når hun farter rundt, men denne gangen kaster hun klærne for å skape kunnskap om hudkreft. Foto: All Over Press
UTEN EN TRÅD: Miley Cyrus har aldri vært redd for å vise frem litt hud når hun farter rundt, men denne gangen kaster hun klærne for å skape kunnskap om hudkreft. Foto: All Over PressVis mer

Stiller kliss naken for kjent designer

- Tusen takk for at du kledde av deg, takker Marc Jacobs.

SEOGHØR.NO: Den tidligere Disney-stjernen Miley Cyrus (20) har de siste månedene blitt kritisert for å være et dårlig forbilde for barn, på grunn av sin forkjærlighet for festing og omgang med rusmidler.

Og partyscenene i hennes nye musikkvideo «We Can't Stop», hvor et av versene refererer til ecstasy, var så sterke at britiske MTV valgte å klippe bort mye av filmen - til popstjernens store frustrasjon.

Nå snur Cyrus på flisa og stiller opp for vedledighet. Hun har nemlig inngått et samarbeid med Marc Jacobs International, for kampanjen «Protect the Skin You're In», og her hjelper hun å samle inn penger til New York University Skin Cancer Institute.

I den anledning poserer 20-åringen uten en tråd på en t-skjorte fra designeren.
 
- Hvem kommer til å kjøpe #ProtectTheSkinYouAreIn t-skjorten min fra Marc Jacobs? Sjekk den ut. Vi kommer til å redde mange liv, skrev Miley torsdag på Twitter.

- Tusen takk for at du kledde av deg for veldedighet! Vi elsker det, takket designeren Marc Jacobs.

Nakenbildene vil kanskje reise noen øyenbryn, men popstjernen er langt fra den første stjernen som har kastet klærne for designerens tidligere t-skjorter. Naomi Campbell, Victoria Beckham og Dita Von Tees er andre kjente navn som har stilt opp for «Protect The Skin»-kampanjen.

T-skjortene selges for 35 dollar på ni ulike Marc Jacobs butikker i USA og neste måned blir de også å finne i Europa. Inntektene går til NYU Cancer Institute og NYU Langone Medical Center.LES OGSÅ: Miley og Britney advarer Justin Bieber