Stiller gjerne lettkledd igjen

Men Anine Stang er overrasket over reaksjonene etter at hun kastet tøyet. Se video!

OVERRASKET: Anine Stang er overrasket over at bildene i Mann har fått så mye oppmerksomhet.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
OVERRASKET: Anine Stang er overrasket over at bildene i Mann har fått så mye oppmerksomhet. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Se video med Anine Stang nederst i saken!

Popstjernen Anine Stang (24) har blitt et kjent navn på den norske stjernehimmelen, etter at hun i vinter ble lansert som den nye storsatsingen til kjendismanager Peter Peters og plateselskapet Universal. 

Ungjenta, som bestemte seg for å bli artist allerede som treåring, har også hatt stor suksess med debutlåten «Trying You On».

I forrige uke fikk 24-åringen mye oppmerksomhet, da juni-utgaven av herrebladet Mann kom i butikkene.

På bildene i bladet har nemlig Anine tatt en «Kari Traa» og kastet undertøyet, og bildene har gått landet rundt de siste dagene.

Onsdag var popstjernen blant kjendisgjestene som skred ned den sølvfargede løperen på den glamorøse Norges-premieren av «Sex and the City 2» på Klingenberg kino.

Og til Seher.no kunne 24-åringen, som strålte i en lekker vintagekjole og sexy, høye hæler, avsløre at hun har fått mange reaksjoner på de dristige bildene i Mann.

- Ja, jeg har det. Jeg synes at bildene var ganske tekkelige da, men det ble jo overskrifter som fikk det til å høres ut som det var litt drøyere enn det var. Jeg synes liksom ikke at å vise siderumpa er å kaste trusa. Jeg synes at bildene er veldig tekkelige egentlig, selv om de er lettkledde. De er ikke tacky, humrer hun til Seher.no.
 
Selv om bildene har fått mer oppmerksomhet enn hun trodde, er ikke popstjernen i tvil om svaret, når vi spør om hun hadde gjort det sammen igjen.

- Ja, smiler hun.

Det er ikke bare Mann-bildene Anine har fått oppmerksomhet for den siste tiden. 

I april ble nemlig 24-åringen koblet opp mot «Glee»-stjernen Mark Salling (27), og ryktene om at de to hadde noe på gang ble blant annet omtalt av kjendisblogger Perez Hilton.
 
Den gang ønsket ikke Anine å kommentere kjærlighetsryktene overfor Seher.no, men under filmpremieren onsdag kunne hun avsløre at hun fortsatt er singel.

- Jeg er singel vettu, og trives veldig godt med det, ler hun til Seher.no.
 
Så det ble ikke noe mer Hollywood-romanse?

- Det er litt umulig når jeg bor her. Jeg har jo flyttet hjem, så da...smiler hun lurt.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.LES OGSÅ: - Savner ingenting med singellivet

Se video med Anine Stang nedenfor:[obj:media:8681]