UØNSKET OPPMERKSOMHET: Bianca har opplevd flere ubehagelige henvendelser etter at hun ble kjent gjennom "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge. Her er hun med ungkaren Stig. Foto: TVNorge
UØNSKET OPPMERKSOMHET: Bianca har opplevd flere ubehagelige henvendelser etter at hun ble kjent gjennom "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge. Her er hun med ungkaren Stig. Foto: TVNorgeVis mer

Stigs damer trakasseres

Ungkaren-kvinnene drukner i uønskede henvendelser.

SEHER.NO: - Jeg har fått telefoner, sms, mms og en god del e-post. Jeg har til og med fått tilsendt bilder av ymse kroppsdeler på mobilen. Det er veldig mange unge menn som skriver "Hei, jeg er 23 år gammel og veltrent. Vil du bli kjent?". Jeg skjønner ikke helt hvilken repons de forventer, sier den velstående Ungkaren-skjønnheten Bianca Schmidt (42) til Dagbladet.

I likhet med en rekke andre av de single kvinnene som kjemper om Stig Kjos' (32) gunst i TVNorge-programmet har hun opplevd mye uønsket oppmerksomhet. Og for noen begynte telefonterroren allerede før første program var sendt.

- Jeg begynte å få tekstmeldinger allerede før serien gikk på lufta, etter at det første bildet av oss stod i Se og Hør. Det var også en mann som ringte dag og natt i to uker. Når jeg svarte, la han npå. Jeg måtte skaffe meg skjult nummer, forteller Anette Kvamme (27) til avisen.

Verst har det likevel vært for Eli Hartvigsen (41), som nylig kunne hun fortelle til "God kveld, Norge" på TV 2 at hun ble forfulgt av en ukjent mann som også satt og ventet på henne utenfor huset hennes. Nå har hun gått til politiet med saken, og har ikke hørt fra mannen på halvannen uke.

Se "Ungkaren 20 vs. 40" på TVNorge mandager klokken 21.30!

LES OGSÅ: Nytt Ungkaren-brudd