BARNSLIG: Pia Håkegård er ti år yngre enn Jørgen Festervoll, og innrømmer selv at hun nok var litt for barnslig. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BARNSLIG: Pia Håkegård er ti år yngre enn Jørgen Festervoll, og innrømmer selv at hun nok var litt for barnslig. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Stig er mer min type

Hjemsendte Pia ville valgt Stig Kjos over Jørgen Festervoll.

SEHER.NO: Pia Håkegård (20) ble sammen med Heidi Lystad (43) sendt hjem fra Sør-Afrika under gårsdagens episode av "Ungkaren 20 vs. 40". Det synes hun selv var helt greit.

- Jeg synes Jørgen er for gammel for meg. Han var nok ikke min type. Litt for kjekk og glatt. Det er jo mulig jeg kunne endret syn på ham hvis jeg fikk bli lenger. Men jeg er nok litt for barnslig, sier hun til Seher.no.

Allerede fra første stund var det noe som skurret for den unge fristerinnen. I motsetning til de andre deltagerne, ble hun langt ifra bergtatt av Festervoll.

- Da vi skulle hilse på Jørgen første gang, var jeg nest sist ut. Og da jeg møtte alle jentene etterpå, var det sånn at de andre jentene nesten ikke fikk puste fordi de synes han var så kjekk. Jeg tenkte mer: "Han var jo alt for gammel".

Likevel hadde hun ikke hatt noe imot å bli noen dager lenger.

- Selvfølgelig var det kjipt å dra fra alle jentene og opplevelsen i Sør-Afrika.

Ville hatt Stig
20-åringen innrømmer at hun heller ville hatt en annen type mann i rollen som Ungkaren. Stig Kjos kunne vært midt i blinken.

- Jeg tror det hadde vært bedre hvis det var Stig, for å si det sånn. Han er mer min type. Han virket så jordnær og var utrolig sjarmerende. Dessuten ser han yngre ut.

Under oppholdet i Sør-Afrika ble Håkegård fremstilt som en skikkelig party-jente. Selv mener hun at det slettes ikke er sånn hun er i virkeligheten.

- Egentlig er jeg ingen festejente i det hele tatt. Jeg tror jeg var litt sånn der for å underholde. Men det er sånn de har valgt å klippe det til, sier hun.

Har du et Ungkaren-tips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Jeg er bare så fantastisk!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.